Sim karta - USA
tonic napsal(a):Byli jsme v USA v květnu 2018 a kupovali jsme si Tourist plan od T-mobile. Stálo to nějakých 30 USD + daň.
A to jste kupovali u nas na pobocce nebo az v Usa?
ještě jednou...
tonic napsal(a): Byli jsme v USA v květnu 2018 a kupovali jsme si Tourist plan od T-mobile. Stálo to nějakých 30 USD + daň.
@Alena, riešte to až v USA. Netreba chodiť do pobočky T-mobile v Hustopeče s dolármi v ruke:)
https://www.h2owirelessnow.com/plan/monthly
https://www.ultramobile.com/monthly-plans/
Když jedu do USA používám oba. Navíc u UltraM. volání na mobily do ČR zdarma a u H2O na pevné linky do ČR zdarma. Jeden je v sítí T-mobile a druhý v ATT.
R.
Ahoj, můžu se optat, koupík simku Ultra i třeba v obchoďáku? Diky Janka
Když jedu do USA používám oba. Navíc u UltraM. volání na mobily do ČR zdarma a u H2O na pevné linky do ČR zdarma. Jeden je v sítí T-mobile a druhý v ATT.
R.
[/citace]Pro uživatele nových iPhonů doporučuji TMobile ESIM aplikaci v appstoru, stáhnete appku, zaplatíte kartou za daný prepaid plan a jede to :D (nemusíte do obchodu, ani něco zandavat do telefonu)
Janka napsal(a):Ahoj, můžu se optat, koupík simku Ultra i třeba v obchoďáku? Diky Janka
Co já si pamatuji, tak ne, většinou to byli nějací malí obskurní prodejci původem z Blízkého východu:-) Konkrétní místo najdeš tady: https://www.ultramobile.com/store-locator/ Simka jde koupit i dopředu u nás třeba přes eBay.
Pokud má někdo vysoké nároky na kvalitu pokrytí a cestuje pro méně profláklých částech USA, tak mohu doporučit jedině Verizon Wireless prepaid, bezkonkureční pokrytí LTE oproti AT&T a T-Mobile, jediná nevýhoda je potřeba telefonu i v pásmu CDMA, Verizon jede LTE a zbytek sítě v CDMA, ne GSM. Telefon i simku jsem koupil na eBay za pár šušňů, většinou jedu $40 prepaid plan s 3GB dat a neomezeným voláním po Státech. Je to hlavně pro ty, co jezdí do Států častěji a na různá místa, kde ocení kvalitu pokrytí...třeba v Severní Dakotě;-)
Zdravím, právě jsme se vrátil z USA a mám simku Ultra předplacenou až do 6.7. Jedná se o tarif Ultra unlimited na kterém zbylo ještě 42GB dat ( 22GB 4G a zbytek pomalejší, ale 20GB). V tarifu je volání zdarma v rámci USA a do dalších 80 zemí vč. ČR. Kartu bych nechal za cca 500, -(PC 52USD) dohoda možná. Nejlépe předání v Praze. Případně dobírkou.
fucik.rob napsal(a):Zdravím, právě jsme se vrátil z USA a mám simku Ultra předplacenou až do 6.7. Jedná se o tarif Ultra unlimited na kterém zbylo ještě 42GB dat ( 22GB 4G a zbytek pomalejší, ale 20GB). V tarifu je volání zdarma v rámci USA a do dalších 80 zemí vč. ČR. Kartu bych nechal za cca 500, -(PC 52USD) dohoda možná. Nejlépe předání v Praze. Případně dobírkou.
Měl bych možná zájem, píšu PM.
Má někdo zkušenosti s čistě datovými SIMkami? AT&A prý něco má, ale do mobilů to neprodají a údajně to v nich ani nefunguje.
Případně neznáte nějaká lepší řešení než zbytečně drahé neomezené tarify? Potřeboval bych ideálně aspoň 10 GB (klidně bez volných minut a SMS), aby mi to vystačilo na celý měsíc.
UPDATE: Zkusil jsem StraightTalk z Walmartu a mohu jen doporučit. Neomezené volání, SMS a mraky internetu za pěkné peníze. 25 GB za 45 USD, unlimited data (tj. 60GB a pak zpomalení) za 55 USD. Případně mají unlimited data s voláním do zahraničí za 60 USD.
Dobrý den,
zkoušel někdo objednat SIM kartu před odletem? Tedy do Čech? Letíme v únoru do NYC a chtěli bychom si z letiště objednat Uber a to bez dat asi těžko udělám a na letištní simkarty jsem nenašla moc kladne recenze.
Děkuji za odpověď.
Pokud opravdu potřebujete internet ihned po příletu, dá se použít simka od MTX Connect - za 5eur vám ji pošlou až domů a je tam přednabitý kredit na cca 500MB dat. Pokrytí v mnoha zemích po celém světě.
Koupil jsem z ebay.de od německého prodejce, do týdne jsem jí měl doma, odkaz na předchozí stránce. Vše bylo ok, stačila vložit do telefonu a aktivovala se, 6gb za 600Kč. Někteří prodejci jí musí aktivovat sami, takže jim je nutné poslat datum aktivace, vše mají v popisu. Já se na ně nechtěl spoléhat, tak vzal s aktivací po vložení.
díky za info, netušíš prosím jak dlouho vydrží neaktivovaná? chtěl bych ji koupit teď , letím v květnu. vydrží to?
a preco chces kupovat teraz, ked letis o 4 mesiace ....
toto by tiez malo stale fungovat
Záleží na koupené simce, resp. operátorovi, Lycamobil aktivuješ přes web odkdy má platit, T-mobile se aktivovat po zapnutí tel se simkou ve státech.
Možná chce kupovat teď aby měla jistotu že ji simka přijde a taky proto že přes ebay je to levnější než kupovat na letišti :).
Měl jsem jí měsíc doma, jak píše Jakub, bylo to po zapnutí telefonu se SIM ve státech, operátor AT&T. Jen se chce podívat na pokrytí, AT&T nemá prakticky pokrytí od GC po Moab (jel jsem trip po západě).
Mohl by prosím někdo, komu normálně fungovala Ultra Mobile SIMka, vyzkoušet, co mu to napíše při zadání svýho IMEI čísla sem? https://www.ultramobile.com/byop/ (IMEI se dá najít zavoláním na *#06#).
Mně to totiž píše, že je má Nokia 7.1 nekompatibilní s Ultra. Přitom bych měl mít mobil odemčenej (fungujou mi na něm SIMky od O2 i T-Mobilu), tak doufám, že je to jenom chyba v tom jejich compatibility nástroji. Nerad bych se až v USA dozvěděl, že mi ta SIMka nepojede...
Mám lehčí dotaz :D Co jsem si přečetl za poslední týden, tak SIM nemá cenu kupovat na 7nocí v USA. Stejně vše se dá pořešit v dnešní době tel. přes soc. sítě. Ale dotaz je na tu wi-fi.
Když vlezu do nějaké rychlého občerstvení, budu se muset na tu wi-fi registrovat jako v Anglii nebo je to stejný jako v ČR, přijdu, kliknu na wi-fi a hned jsem připojený bez zbytečné registrace ? Děkuji.
Já stejně budu v BOS a NYC, takže je zbytečný si kupovat SIM s daty. Když těch pár fotek hodím někam na net, tak většina lidí bude chrnět :D
Pokud priletite pres den na JFK, tak zajedte AirTrainem na Jamaica Station, tam na Jamaica Avenue je T-Mobile a kupte si tourist plan SIMku. A objednejte si uber odtud.
Roiman4 napsal(a):Mám lehčí dotaz :D Co jsem si přečetl za poslední týden, tak SIM nemá cenu kupovat na 7nocí v USA. Stejně vše se dá pořešit v dnešní době tel. přes soc. sítě. Ale dotaz je na tu wi-fi.
Když vlezu do nějaké rychlého občerstvení, budu se muset na tu wi-fi registrovat jako v Anglii nebo je to stejný jako v ČR, přijdu, kliknu na wi-fi a hned jsem připojený bez zbytečné registrace ? Děkuji.
Já stejně budu v BOS a NYC, takže je zbytečný si kupovat SIM s daty. Když těch pár fotek hodím někam na net, tak většina lidí bude chrnět :D
Na většině wifi v usa je nutné zadat mail. Často jsem používal i vymyšlený, ale někdy je nutné ověření.