Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť, akú sim kartu si kúpiť v USA? Som tu na 9 mesiacov. Zatiaľ som natrafila len na karty, ktoré majú mesačný poplatok a za ten ponúkaju väčšinou unlimited hovory, smsky atď (najlacnejšie som našla toto http://www.ultra.me/ ). Ja by som chcela skôr niečo na spôsob kreditu. Kde mám nabitú sumu a z tej sa mi strhne to, čo prevolám. Data nepotrebujem, ani international hovory/smsky. Chcem to hlavne na to, aby sa mne mohol niekto dovolať, občas napísať nejakú smsku, prípadne zavolať. Existuje tu vôbec niečo také? Ďakujem za rady  .

Sim karta - USA

Založila ve fóru Co se nevešlo

Plánuju cestu do USA a zjistil jsem, že mnoho tamních Android aplikací má regionální omezení. Nedávno jsem se s tím setkal i v Irsku a Anglii (např. ClubCard, McDonald's, KFC). Do té doby jsem žil v domnění, že se to už nepoužívá

Zkoušel jsem:

1. Stahovat APK z apkmirror, ale od nových verzí Androidu je to problematické a hrozí z toho viry.
  2. Alternativní obchody (Aurora, Uptodown), ale např. McDonald's USA nefunguje správně. Pro zobrazení kupónů vyžaduje přihlášení FB/Google/mail a každá metoda končí chybou
  3. Vytvořit Google účet s US lokalitou, ale Google mi vyčmuchal Česko i při použití VPN a ručním přepnutím jazyka v prohlížeči. Pokud si už něco Google myslí, o opaku ho přesvědčí jen přidání zahraniční platební metody.

Je to násobně těžší, než jsem si myslel a ani jako ajťák zatím řešení nemám. Máte na to někdo nějaký hack?

0 Citovat

Je to mor, když je to něco, co jinde neexistuje, třeba provozovatel autobusů. U těch ostatních firem, které musí v různých zemích splňovat různé legislativní nároky, tomu docela rozumím. Vždycky jsem to řešil přes apkmirror a od tý doby co nemám Android se to vyřešilo samo.

Proč to řešíš předem? Až budeš fyzicky v USA, bez VPN a s přístupem k možnosti si třeba koupit předplacenou debetku by ten store mohl jít změnit snáz. To budeš mít jinej telefon nebo obětuješ komplet svůj účet? A děláš to fakt jenom kvůli slevovým aplikacím? :))

0 Citovat

Těch Google účtů můžeš mít v mobilu víc. Tak jsem chtěl vytvořit druhý patřící pod Ameriku. Místní SIM neplánuji. Vypadá to, že budu mít dost dat přes esimky.

0 Citovat

Aha, to jsem netušil, že tam lze mít víc google účtů. A nechápu proč teď zmiňuješ místní SIM.

0 Citovat

Ahoj, neviete, či je nejaký kiosk T-mobile, príp. iného operátora na príletoch na letisku v Chicago O'Hare? Potrebujem kúpiť miestnu SIM kartu. Na stránke letiska nie je uvedené žiadne predajné miesto mobilného operátora.

0 Citovat

Prodejny Tmobile v USA jsou tragédie. Více zkušeností.. Jakákoliv prkotina tem expertům trvá klidně půl hodiny. Treba příprava 6 sim karet byla bez přehánění přes 2 hodiny. A to mi stihl i ztratit mou českou sim a tvrdil že mi ji dával..po půl hodine ji nekde pod stolem našel. Pokud bude před vami pár lidí ve frontě obrnte se trpelivosti

0 Citovat

No u T-Mobile US je hlavně tragédie pokrytí. Po předchozích zkušenostech už bych při pohybu mimo velký města nebral nic jiného než AT&T. TM je sice levnější, ale to pokrytí tomu pak odpovídá.

2 Citovat

Co eSim? Teď jsem kupoval u BNESIM 5GB (30 dnů) za 1 euro. Operátor Verizon, v Bostonu OK. 10GB by bylo za 5,33 Eur.

0 Citovat

S tim pokrytim je to slozitejsi. ATT ma obecne lepe pokryte "mezimesto", ve velkych mestech miva Tmobile kapacitnejsi site (ATT ma hodne 4G, 5G je vicemene v plenkach, TMobile uz ma pres polovinu populace pokrytou 5G(a pouziva na to sirsi kanaly, vetsi kapacita).

Mimo to v USA existuji i regionalni mobilni operatori. A T-mobile roamuje(z pohledu uzivatele free) s vetsi casti z nich. Tuhle vyhodu ale zrejme neziskate, pokud budete pouzivat SIMku nektereho virtuala, ktery ma smlouvu s T-Mobile. https://www.t-mobile.com/support...aming-data

0