ZPŘÍSŇOVÁNÍ restrikcí a cesta z normálu
mikir napsal(a):Jojo srandicky na to vas uzije ,ale aby nekdo seriozne poradil jak ojebat irske i ceske stupidni restrikce to ne
To mě strasně pobavilo :D mikire, kratší příspěvky ti sluší víc ;D
AlejandraS: tak máš to potvrzeno přímo od něj, že se obracíš na toho správného, prý ti poradí :)
eremi ,no ja dementne jeste necestoval ,ale treba zacnu az si vyrobim ty falesne testy a QR kody ,zatim jsem ale nedospel k jinemu nez tlacitkovemu mobilu ,to vis na dotykaci mi sms za jizdy psat nejdou ,ale kdyz uz ted kamionem nejezdim ,tak bych se uz mohl preorientovat
tak az ty osobne vyrobis ten falesny qr kod s propisem do databazi, dej tady pak navod pro komunitu, prece si to nebudes syslit pro sebe, cabrón! mocipánům se musíme postavit všichni společně :))
Vojta Slezko ,je videt ,ze jsi nepochopil ironii, jako odpoved na to eremiho cestuj dementne ,ale proti mocipanum se skutecne musi vystoupit jednotne ,coz muze byt velmi brzy ,pokud Pirati ,Starostove a Top 09 nedostanou strach, o nazoru Kdu Csl nic nevim ale ODS i SPD tvrdi ze duvod ke zmenam v nazorech nemaji Komunisti tvrdi ze to nepodpori a ANO a CSSD nebude mit dost hlasu nouzovy stav prosadit
Babis uz odhaluie vsechno ,svou cesto za Orbanem snad otevre oci i tem co ho snad jeste podporuji a prohlasenim, ze vyjednavat se stranami aby podporili dal nouzovy stav, je ukol Blatneho predvedl jaky je podrazak
Babis mozna za Orbanem nejel jen kvuli Sputniku ,ale mozna zjistovat jak to maji osetrene s uzavrenim hranic pro cizince i dalsi podrazacke jednani Orbana vuci EU Ona cela V4 je ostudou EU a Caputova me zklamala kdyz slibovala ze se zasadi aby V4 zmenila jednani vuci EU a ze neumi zlikvidovat Matovice je dalsi zklamani i kdyz Havel taky nedokazal zabranit Klausovi aby odtahl CR na vychod
Prilis se netesim , protoze te bande nahore nejde verit ,ze to co slibuje a prohlasuje splni ,ale kdyby to vyslo tak by to bylo super ! Lidi by meli pomahat a co nejvic nedodrzovat restrikce
Vankac dneska zase jezdil dokud ho policajti nevypli ,pak tahali lyzare rolbou
jednou treba nejaka kniha bude ,ale tu budu asi psat az z Kanaru ,abych nekritizoval zem ve ktere ziju a ktera me zivi a ktere jsem obcanem i kdyz je fakt ,ze tu ceskou kritizuju a obcanstvi mam taky ,ale ta almuzna ,kterou mi posilaji moc na uziveni neni i kdyz Babisovne jsem dostal, ale ma smulu nesplhnul si :-))
Pokud někoho zajímá, jaké dopady mají statní restrikce:
V Polsku jedou skiarealy naplno ,hospody taky hromadne otevrely a v CR se jen preslapuje a nadava a uz i Pirati zklamali a Bartos je ochoten s vladou jednat misto aby vsichni tu saskarnu 14.2. ukoncili
https://www.novinky.cz/zahranicn....seznam.cz
Da se tam na tech 12 hodin zajet bez lyzi a pujcovna tam urcite bude
A jestli opravdu od 15.2. otevira Italie a bude to i bez testu ,tak prujezd Rakouskem asi v pohode a je vymalovano ,jasne do Italie spis na aspon prodlouzeny vikend do Polska klidne i na ten den
Chudaci cesti vlekari a hotelieri jestli 14.2. nepadne nouzovy stav, Bartos se Starosty do toho mozna hodi vidle coz bude nesmirne skoda ,kdyz vlade naleti to ze chce kompenzace to je sice hezka vec ale v takovem rozsahu jako treba v Nemecku to neni realne ,tak radeji konec nouzoveho stavu a hotovo
Tak Polaci si to vicemene vybojovali sami PIS vs pracujici obyvatelsko, staci napsat do googlu Face2Face Rybnik kde se cca 150 policajtu potkalo s omladinou, pripadne ve Warsave slzny plyn vs slzny plyn, nebo, aktivista Michal Wojciechowski. Skoda, ze pro nas cestovatele zdrazily letenky a chartery o cca 50 -70% a skoro vse je na unor vyprodano.
Z Vídně (případně Brno, Praha včetně vlaku)se dá s Ethiopian na Zanzibar i v únoru s cenami kolem 12 tis.
Koukám, že na druhém účtu z Bookingu mám ještě ze srpna těch bonusových 10 ojro. Myslel jsem, že to leklo loni, ale prý platí do srpna 2021. Tak co - zvládnu to letos probydlet? 🤣
A jo, jsou tam.
Probydlet nevím, za chvíli se ocitneme na seznamu zemí s mutujícím virem, a pokud se tam nevyskytne taky většina EU, moc si nezacestujeme
Tak do UK od pondeli jsou potreba 3 testy. K tomu vyhruzka vezenim na 10roku. To je pomalu jak za vrazdu. Blazinec
https://www.theguardian.com/worl...ys-hancock
Treba to vsechno 14.2. padne drzim palce i kdyz me osobne to nic nevyresi a muzu jen doufat ze 5.3. se aspon i tady v Irsku zableskne na lepsi casy
ra.pav33 napsal(a):Tak do UK od pondeli jsou potreba 3 testy. K tomu vyhruzka vezenim na 10roku. To je pomalu jak za vrazdu. Blazinec
https://www.theguardian.com/worl...ys-hancock
Tak o tobe tady koluji hlasky ,ze jsi Dimik UK :-)) no a i kdyby ne ,tak temhle strelenym v cele s tim pomatencem Johnsonem ,to za Brexit preju a porad jsem moc zvedavy jak to dopadne v Severnim Irsku a ve Skotsku s odrzenim I kdyz ja nemuzu vyskakovat , protoze ten nas Leo i ministr zdravotnictvi jsou taky na Chocholouska
Zajimave je ale, ze ode dneska uz zacal litat FR Londyn -Praha ,,pro koho to teda nevim a jak bude Stansted resit tranzit to by me taky moc zajimalo
Protoze v mem veku se angazovat do politiky je blbost ,to kdyz uz , tak bych zkusil kandidovat v CR na prezidenta :-)))
No, ještě prodloužit protiústavně nouzový stav proti vůli sněmovny... Že je ještě nenapadlo tu ústavu přepsat.
Já bych jim to žral první 4 měsíce minulého roku, nikdo nic nevěděl, každý to přirovnával k moru. Ale teď.. úmrtnost 2 procenta do toho započítání ti, co se vysekaji v autě a jsou pozitivní.
Statistiky úmrtí těch co nemohli na operaci nebo starých lidí, co už si neumějí zavolat a e recept je jim cizí, tak léky neberou, zmrseny život celého národa, děti beze škol...
Když dva odpadnou tak karavana ostatních 98 musí jít dál. Přijdou další mutace... a časem jiné viry. Se divím, že je ještě z ceho vyplácet náhrady, důchody.. Škoda psát.