Ahoj, neměl jste prosím někdo svatbu v zahraničí? V minulém roce jsme měli mít 5. 5. svatbu ve Vegas - to samozřejmě nevyšlo. Datum si chceme nechat i v tomto roce a Vegas by bylo ideální, jenže těžko říct, jestli se tam bude možné dostat. Začínáme tedy koukat po alternativách a destinacích, kam se dostat dá a svatba by tam mohla být hezká. Chceme něco komorního, bez hostů, ale spojit to se zajímavou cestou. Omlouvám se za téma úplně mimo, ale koho jiného se zeptat, než cestovatelů :D Děkuji! .
Nám to tady obvykle organizuje paní Naděžda, má cestovku, svatební agenturu, záchytku i rozvodového právníka a specializuje se také na východní destinace.
Močák na Yachtwedding, jedné známé se po svatbě na Maledivách narodil malý Sandokan. To s Nadezhda Wedding Company jste cenově na polovině a ještě mají mobilní umělá játra pro svatební hosty, kteří to přeženou s alkoholem.
Mají skvělé reference, co jsem se dívala. Taky sním o svatbě u moře - hned jsem projela jejich stránky i různé diskuze. Vypadá to, že jsou hodně oblíbení a služby nabízí dobré, včetně ceny.
Yachtwedding je banda amatérů. Kámoška (68) si u nich objednala svatbu se zajíčkem a místo nějakého fešného chlapce co mají v katalogu jí sehnali takového neduživého uhrovatého ňoumu a ještě prý měl malý péro. A aby toho nebylo málo, tak agentura místo švédských stolů zajistila francouzská okna. A to už se někomu tady stalo také.
Já mám osobní zkušenost. S manželem jsme měli v merku těch cestovek vícero, ale vybrali jsme nakonec https://www.yachtwedding.cz/ a udělali jsme dobře. Svatbu jsem měli v Toskánsku a byl to fakt krásný zážitek, na který často vzpomínáme.
Moje zkušenost - personál mi tak ožral skoro manžela, že k sňatku nebylo možno dojít. Teď jsem akorát stará panna s dluhem od tý hrozny firmy na krku. Nebrat! 🙄
Přesně jak píší předřečníci, tuto agenturu nebrat, potenciální ženichové mají malá péra, nabízené manželky zase nechtějí souložit...prostě svatba k ničemu.
[citace="Nuny ". nabízené manželky zase nechtějí souložit...prostě svatba k ničemu.
[/citace]
A tak to zas prrr! Já bych teda souložila, až by se hory zelenaly, ale už jaxi není s kým . Nene, kdybysme se vzali na radnici u nás v Pelhrimove.... Prostě skrz Jachtvendy už nic!
Naslibovali mi nigerijskou princeznu, co zdědí miliony, a svatbu s ní na obr jachtě, a místo toho doručili snědou Marfušu v děravé kánoi. To prostě chceš!
Já mám osobní zkušenost. S manželem jsme měli v merku těch cestovek vícero, ale vybrali jsme nakonec https://www.yachtwedding.cz/ a udělali jsme dobře. Svatbu jsem měli v Toskánsku a byl to fakt krásný zážitek, na který často vzpomínáme.
Nevím, jestli vám to agentura řekla, ale svatby v Toskánsku u nás nejsou oficiálně uznávány, protože v případě rozvodu se to musí řešit zase jenom tam.
Mně se líbí, že tu na Jachtvendy panuje takový jednotný názor:-)))))
Dobrá pověst se šíří sama, zjevně mají spoustu spokojených klientů. Ale abych jim jenom nekřivdil, tak v případě rozvodu nabízejí slevu 15% na právní služby.
Přesně jak píší předřečníci, tuto agenturu nebrat, potenciální ženichové mají malá péra, nabízené manželky zase nechtějí souložit...prostě svatba k ničemu.
No ten ňouma měl tak malý péro, že ho necítila ani v zadku...
Nebrat. Na Slevomatu jsem pořídila voucher v akci 1+1 v domnění, že dle nabídky z e-shopu vyberu a objednám fešného chlapíka a jako bonus dostanu protikus stejné kvality, jsem se šeredně zmílila. Jako plus jedna mi byl dodán skrček pochybné národnosti a pohlaví, tedy jsem od smlouvy ve 14ti denní zákonné lhůtě odstoupila. Jelikož ze svatby sešlo a tedy na veselku na yachtě ani nedošlo, kromě očí pro pláč mám k dispozici i několik prošlých balení Kinedrylu, kdyby měl někdo zájem.
Svatba v zahraničí má určitě své kouzlo a nádech romantiky, ale taky s tím můžou být spojeny různé obtíže, to je asi jasné. Například sehnat svatebního fotografa, který s vámi bude ochoten cestovat a nebude to pro vás až tak drahé...my jsme takového našli- https://www.zahalkafoto.cz/