Vsechno zavrene, tak vymyslim, kde se trochu vyblbnout aspon s autem. Spatne pocasi k tomu uplne svadi (na mokru nespalim ty zadni pneu behem jednoho dne). Jako idealni se mi jevi letiste Hradcany v Ralsku. Ofiko se tam nesmi, ale vjezd je mozny a pry tolerovan. Nema nekdo blizsi info, jak to tam chodi, pripadne nechtel by se nekdo pridat a otestovat sve schopnosti a schopnosti sveho auta na uzavrene plose? Typ pohonu ani vykon vozu nerozhoduje. .
Vsechno zavrene, tak vymyslim, kde se trochu vyblbnout aspon s autem. Spatne pocasi k tomu uplne svadi (na mokru nespalim ty zadni pneu behem jednoho dne). Jako idealni se mi jevi letiste Hradcany v Ralsku. Ofiko se tam nesmi, ale vjezd je mozny a pry tolerovan. Nema nekdo blizsi info, jak to tam chodi, pripadne nechtel by se nekdo pridat a otestovat sve schopnosti a schopnosti sveho auta na uzavrene plose? Typ pohonu ani vykon vozu nerozhoduje.
A nechces si to Stando zopakovat? Cali vezme svou Fabii Junior, ja sveho cerveneho Malucha (proto potrebuju mokro, na suchu ho neutrhnu ani pres rucku, i kdyz to je zadokolka), Padrino by mohl dorazit v Audi TT (nebo Peugeot RCZ?), Krupska ve Volze, Niemandos ve Volvu, Tonic v Defenderu, Eremi v Ram 1500, Proky v Octavii combi, Krystof v tramvaji, Lukas Horak tam pristane Cessnou nebo Piperem, Mikir prijede stopem, Michal Flixbusem a Kacka letiste nenajde, protoze v Ralsku budou mit v Penny akci na vino. (Omlouvam se vsem dalsim harcovnikum, na ktere jsem zapomnel, ale jste taky vitani!).