Za týden letím a mám různé informace - kolik je momentálně sazba za vízum "on arrival"? Na stránkách MZV ( http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... /visa.html ) se píše, že je 35 USD, všude co na webu čtu je uvedeno, že 25 USD. Tak kolik to je? Jsme 4, tak ať máme USD přesně nachystané .
Za týden letím a mám různé informace - kolik je momentálně sazba za vízum "on arrival"? Na stránkách MZV ( http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_s ... /visa.html ) se píše, že je 35 USD, všude co na webu čtu je uvedeno, že 25 USD. Tak kolik to je? Jsme 4, tak ať máme USD přesně nachystané
Díky za info, tu diskuzi jsem nečetl. Tak bohužel zaplatíme více. Vše se bohužel zdražuje - např. pro cizince od letošního května zdraženo vstupné na Bromo ze 72 000 IDR na 217 000 IDR, což je docela raketový nárůst (ne-li více, už jsem taky četl i jinou cenu).
Ještě k zavazadlům, nevíte někdo jak velký kabinový zavazadlo má Air Asia a Lion Air? Většinou jezdíme s jedním odbaveným a jedním příručním, nechce se mi platit za dvě odbavená... Díky
Cena 30 denního víza je od letošního června těch 35$, bohužel pro nás se vydává on arrival pouze tento druh víz. Chtěli jsme 7 denní a odešli jsme s prázdnou.
Před pár dny jsme se vrátili z Indonézie a odletové taxy jsme platili zase jinak, než jaké zde bylo poslední info, tak předávám: Údaje k 16.11. vnitrostátní let : 75.000Rp mezinárodní let: 150.000Rp
Přesně tak, u vnitrostátních letů záleží na odletovém letišti (zřejmě podle režie letiště). Třeba z Bandar do Jakarty to bylo pouze 20000 IDR, naopak z Jakarty tamtéž tuším jednou tolik, z Yogyakarty do Jakarty tuším 60000 IDR atd...Mezinárodní z Jakarty jsme platili v říjnu oněch 150000 IDR.
Ja platil na konci listopadu vnitro Bandar - Jakarta 15 000 IDR a mezinarodni z Jakarty 150 000 IDR. Vizum on-arrival stalo 35 USD, doporucuji to mit presne, protoze vraci rupie v nevyhodnem kurzu (10 700).
My letěli na začátku července Jakarta - Praya a neplatili jsme v Jakartě nic. Při odletu z DPS na konci července poplatek 75000IDR/os. a z Jakarty 150000IDR/os. Co jsem se o to tehdy zajímal, tak 75000IDR je zpoplatněno vnitro asi z pěti turisticky nejoblíbenějších letišť. Z hlavy ale teď nedám, které to jsou.
Neví někdo, jak je to tedy s vízi do Indonésie?Jestli se, už neplatí.Nebo od kdy bude platit, bezvízový styk pro ČR.Jedu v červenci a potěšilo by to.A ještě letím do Kuala Lumpur a další den na Bali a pak zpět z Bali do KL, takže zaplatím jen na Bali odletovou taxu 150.000IDR?Děkuji