Dlouhodobá předpověď počasí Istrie.
Marně hledám nějakou dlouhodobější byť orientační předpověď počasí pro Istrii na první polovinnu července. Předpokládám že u nás třeba se taky zniňují o tom jaké asi bude léto jestli chladné,horké nebo deštivější. Sice to pak vyjde 50/50 ale i tak aspoň něco. Potažmo mi jde o teplotu moře, které by mělo být na Istrii z celého Chorvatska díky mělkosti nejteplejší - snad se to vyhrabe na 50+ co nejdříve.
Tepolota more je tady
https://www.seatemperature.org
Ovsem ani accu ,ani tohle bych zas tak vazne nebral , Istria je znama tim , ze kazda frontalni porucha pres ni projde a zatimco jinde v Chorvatsku je pekne na Istrii to stoji za kulove No ale cervenec snad nemusi byt takova kastrofa ,presto bych ,kdyz uz sever tak radeji treba Cres .Rab .Losinj, Baska klidne i Crikvnica Navic jakmile zacnou mit Nemci prazdniny tak se nahrnou houfne na ten sever
A teplota more ? Ja ziju v Irsku vcera jsem byl na plazi more melo +11 a vlezl jsem tam 3x co jsem se valel na plazi od 12 do 4 odpoledne Teple more sice je fajn na snorchlovani a dlouhodobe plavani ,ale je to uz i otrava kdyz ma treba vzduch 35 a more 30 Kanary maji na Silvestra 19-21 a v pohode .v lete tam kde je more do 25, tak fajn , vic uz je to kafe Jinak nemyslim ,ze by byl az tak vyznamny rozdil mezi Istii a jinou casti Jadranu