booking zrušení rezervace ze strany hotelu
Dobrý den
dnes mi byla zrušene rezevce na Menorce konec řijna. Rezevaci jsem udělala v květnu tehdy jsem dostala potvrzení a byla mi stažena záloha. máte stím zkušenost ?? Dá se to ještě nejak řešit??
Postup:
1. Kontaktujte ubytování a požádejte o zálohu
2. Kontaktujte Booking a informujte je, že ubytování nevrátilo zálohu
3. Kontaktujte banku, z jejíž karty byla stržená záloha a zároveň nebyla poskytnuta služba. Aplikujte tzv. Chargeback.
V kroku dva můžete ještě booking požádat o alternativní ubytování. Čas do odjezdu je už docela krátký.
Důvodů může být více. Mě se to v minulosti už také stalo, dokonce mi to ubytovatel oznámil až v den příjezdu. Problém většinou není s vrácením zálohy, ale s náhradní variantou. Na druhou stranu, většinou ubytovatel spolupracuje, protože mu jde o dobré hodnocení na bookingu, takže s hledáním jiného ubytování mi vždy pomohl.
A kompenzace od booking,com ,pripadne ubytovatele ? Pokud to neni z me viny ? Jiste neni problem ve vraceni zalohy Napriklad ,kdyz budu mit zajisteny nocleh na jednu noc nekde u letiste a odliitam casne rano a zrusi mi to a vsechno kolem bude obsazene ,tak by mela byt jakasi kompenzace
Opravdu se to ale bezne nestava alespon mne nikdy ,naopak prijeli jsme v noci ,coz jsem vedel ,tak jsem bukoval az od dalsiho dne ,ze to uz nema cenu a preckame to v aute ,ale sel jsem se zeptat a byl nam nabidnut nocleh jen jsme museli pockat do uz ted presne nevim jestli do 1 nebo 2 rano a pak nam pokoj dali pochopitelne to nevykazali ,naopak moje puvodni rezervace byla zrusena (placeno na miste )
Kompenzace? Tak ten byl vtipnej. Nám se stalo, že nás ubytovatel odmítnul až při příjezdu (overbooking....asi zájezd), ale byl natolik slušnej, že s námi jezdil po okolí, než našel něco volného a ještě za nás tu noc zaplatil. My neplatili nic. Ani původní ubytko, ani to nové.
To se mi stalo nedávno, vybral jsem si na Maltě ubytování s platbou předem a pronajímatelem mi odepsal, že mě neubytuje. Řešil jsem to s bookingem a peníze do týdne posílali zpět.Nabídli mi možnost, že buď mi najdou podobné ubytování nebo si můžu najít ubytování sám a pokud bude částka za ubytování vyšší tak po uskutečnění pobytu mi doplatí booking případný rozdíl v ceně až do částky 75€.
floodland napsal(a):Kompenzace? Tak ten byl vtipnej. Nám se stalo, že nás ubytovatel odmítnul až při příjezdu (overbooking....asi zájezd), ale byl natolik slušnej, že s námi jezdil po okolí, než našel něco volného a ještě za nás tu noc zaplatil. My neplatili nic. Ani původní ubytko, ani to nové.
Tak vidis, to je prece taky zpusob kompenzace kdyz za vas zaplatili nocleh a puvodni jste neplatili
@Premek ,platbu predem temer neberu nikdy ,nejcasteji platba az na miste a moznost zruseni co nejvic pred dnem prijezdu kdyz uz neco platit treba do nejakeho data , ,ale kde je platba v den vytvoreni rezervace tak takove ani moc dal nezkoumam
Jenže kompenzace nebyla od bookingu. Byla to i trochu smůla, protože ubytovatel nám psal mail den předem, ale neměli jsme data.
mikir napsal(a):platbu predem temer neberu nikdy ,nejcasteji platba az na miste a moznost zruseni co nejvic pred dnem prijezdu kdyz uz neco platit treba do nejakeho data , ,ale kde je platba v den vytvoreni rezervace tak takove ani moc dal nezkoumam
A čeho se bojíš? Vždyť i předem zaplacený pobyt se dá bezplatně zrušit do určité doby obvykle pár dní před pobytem (pokud to je uvedeno, což u mě vždy bylo). Já jsem s Genius 2 těmito platbami hned při rezervaci něco i ušetřil, protože tam byla ještě vyšší sleva.
taky platím dopředu vcelku běžně, obvykle ta platba jde přes booking 1-2 dny před vypršením lhůty ke zrušení zdarma, a není problém to zrušit a peníze dostanu samozřejmě zpět
No kazdy ma svuj zpusob, vim ze je pri platbe dopredu i jeste dalsi sleva ,nerikam ,ze jsem nikdy neobjednal neco co se plati dopredu ale vyhovuje mi vic zaplatit az primo v ubytovani ,zejmena kdyz je to dele dopredu tak aby nekde zbytecne penize nelezely ..holt jich tolik nemam ,to same je vlastne proc se vyhybam pri pujceni auta depozitu
Mikire, já to moc dlouho dopředu nerezervoval a ještě to bylo kreditkou, takže mi peníze ani neubyly s předstihem.