Zdravím, poprvé letím s Wizzair. Koupila jsem akční letenky Vídeň -> Malaga a zpět pro 3 osoby. Pro kamarádky to bylo překvapení, jedna z nich mi teď oznámila, že pravděpodobně nebude moc letět. Chtěla bych se tedy zeptat, jaká je nejlepší možnost? Změna jejího jména na letence nebo zrušit její letenku/celou rezervaci? Případně jestli je nějaká další (výhodnější) možnost? A jak to cenově vychází? Letenky jsem kupovala pro 3 osoby za 54€ a tarif Basic. Díky moc:) .
Zdravím, poprvé letím s Wizzair. Koupila jsem akční letenky Vídeň -> Malaga a zpět pro 3 osoby. Pro kamarádky to bylo překvapení, jedna z nich mi teď oznámila, že pravděpodobně nebude moc letět. Chtěla bych se tedy zeptat, jaká je nejlepší možnost? Změna jejího jména na letence nebo zrušit její letenku/celou rezervaci? Případně jestli je nějaká další (výhodnější) možnost? A jak to cenově vychází? Letenky jsem kupovala pro 3 osoby za 54€ a tarif Basic. Díky moc:)
Ještě je ve hře varianta, že dojde ke změně/zrušení letu ze strany Wizzairu a budete mít možnost změnit termín, příp. si nechat vrátit peníze. Já bych nic neřešil a zvolil vyčkávací taktiku, max. poletíte jen dvě.
Nechaj letenku prepadnut. Ak mas niekoho ineho kto chce letiet, tak kup novu. Ceny su na tejto trase stale velmi nizke co tak pozeram. Letime tiez za 3 tyzdne.