Jsem líný. Nabízím litr tomu, kdo za mě bude hlídat covid pravidla a povinnosti na cestě: Berlín autem Lisabon letecky s TAP, procházka po městě Ponta Delgada Azory TAP Lisabon TAP Berlín TAP Česko autem Od teď do odletu 23.10., plus dva dny před návratem. Sepsat, jak je to aktuálně a pak hlídat změny. První týden stačí 2x týdně, poslední 4 dny denně. Hlídáním myslím autorativní zdroje, takže portugalské, německé a české autority, ve výstupu chci odkazy na zdroje. Má někdo zájem? .
Jsem líný. Nabízím litr tomu, kdo za mě bude hlídat covid pravidla a povinnosti na cestě:
Berlín autem
Lisabon letecky s TAP, procházka po městě
Ponta Delgada Azory TAP
Lisabon TAP
Berlín TAP
Česko autem
Od teď do odletu 23.10., plus dva dny před návratem. Sepsat, jak je to aktuálně a pak hlídat změny. První týden stačí 2x týdně, poslední 4 dny denně. Hlídáním myslím autorativní zdroje, takže portugalské, německé a české autority, ve výstupu chci odkazy na zdroje. Má někdo zájem?
Akorat ty cenny jsou jaksi vyssi pane doktore (v NYC to stoji okolo $300 na prvni osobu a pak 100$ za kazdou dalsi) :))))
Tyhle sluzby jsou docela popularni treba v Karibiku, kdy Vas za 60euro vytahnou z letadla rovnu do limosky, probehnou za vas securitu & migration a odvezou vas az na recepci - ted je dost popularni s prichodem Covidu, pac se tim daji preskocit health screening fronty.. ;)
Na velkych letistich vas zase pro zmenu vozej tim golfovim vozickem pro invalidy (malem sem napsal to slovo na k :D)..