Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte zkušenost s přepravou ferratového vybavení (konkrétně sedák a brzda s karabinami) v příručním zavazadle? Snad by to neměl být problém, jen mě znejisťují ty karabiny... obojí je úplně nové, tak bych o to nerada přišla : ). Na stránkách pražského letiště jsem našla jen " Horolezecké vybavení: Doporučujeme přepravu v odbaveném zavazadle. Některé předměty mohou být klasifikovány jako nebezpečné.", ale hádám, že se to bude týkat spíš cepínů a takových věcí. .
Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte zkušenost s přepravou ferratového vybavení (konkrétně sedák a brzda s karabinami) v příručním zavazadle? Snad by to neměl být problém, jen mě znejisťují ty karabiny... obojí je úplně nové, tak bych o to nerada přišla : ).
Na stránkách pražského letiště jsem našla jen " Horolezecké vybavení: Doporučujeme přepravu v odbaveném zavazadle. Některé předměty mohou být klasifikovány jako nebezpečné.", ale hádám, že se to bude týkat spíš cepínů a takových věcí.