SPĚCHÁ - Problém s cestovním dokladem
Přeji hezký večer,
Mám letenku na číslo OP, jenže jsem si vyzvedl nový, protože mi nedošlo, že stará bude skartována (cca 48h před odletem). V aplikaci to již změnit nejde. Zítra budu volat do Kiwi, jestli je změna údajů (číslo OP a datum platnosti) možná, pokud by nebyla, mám fotokopie mého starého OP. Myslíte si, že budu moci tyto údaje změnit, popřípadě jestli přijmou i fotokopii, která je ve velmi dobrém rozlišení? Do odletu mi zbývá +-39 hodin a letím se společností RyanAir. Děkuji všem, kteří si najdou chvilku času na to, poradit.
Nikam nevolej, kiwi jsou zloději a stejně ti nepomůžou. Letenka se nevystavuje ke kontrenimu dokladu, takže až bude čas k tomu udělat checkin dej tam svůj aktuální doklad a vůbec nic (zlého) se nestane.
Takže i když jsem před online checkinem (který ještě neproběhl) napsal údaje z OP, který již doslova neexistuje, tak při online checkinu mohu tyto údaje změnit?
Da se to tak rict ;)) pri online check in na ryanair si udaje zadavate sam a znova, jinak nikdy nekupujte letenky od lowcost pres dalsi zprostredkovatele:)))
Takže je lepší kupovat přímo od leteckých společností? Omlouvám se za hloupé dotazy, jsem celkem nováček co se cestování týče.
Prosim ctete co zde piseme, nevim proc vam mam na odpoved co jsem napsal na to odpovidat znova, i dalsi cestovatel vam jiz odpovedel :)) stres je svina ale ctete co piseme a nemusite se ptat 10x na stejnou otazku ;))) pwkny vecer a budte v klidu :)) toto neni zadny problem
Nedávno jsem kupoval letenky Wizz přes Kiwi a dostal jsem od nich PNR Wizzu, takže jsem s nimi nepotřeboval nic řešit. Rezervaci si mohu spravovat sám bez jejich zásahu. Letenka byla o pár desítek korun levnější než u Wizzu.