Zdravim, mam nyni vice nez 9 mesicu od 2. davky ockovani = cervena Tecka - vim, ze pro vstup do USA to problem neni, ale nekde jsem cetl, ze pro navrat do EU (letime pres Dublin) by to problem mohl byt. Snazil jsem se najit aktualni informace, ale nepovedlo se. Ma nekdo zkusenost nebo vi jestli musim na 3. davku pred odletem? .
Zdravim, mam nyni vice nez 9 mesicu od 2. davky ockovani = cervena Tecka - vim, ze pro vstup do USA to problem neni, ale nekde jsem cetl, ze pro navrat do EU (letime pres Dublin) by to problem mohl byt.
Snazil jsem se najit aktualni informace, ale nepovedlo se. Ma nekdo zkusenost nebo vi jestli musim na 3. davku pred odletem?
Panebože, co pořád blbnete s podělanou Tečkou, prosím, nespřádejte nesmyslné teorie o 3. dávkách a certifikátech potřebných pro návrat do EU, do Irska ani k nám už několik měsíců nemusíte prokazovat ohledně covidu vůbec nic, můžete se vrátit zcela bez jakéhokoliv očkování tak jako dřív...
Jinak dávám tu informaci i sem, od zítřka už NEMUSÍ být test ani do USA, tak aby zase někdo za měsíc netvrdil, že někde četl, že by to mohl být problém😂