Annual Pass do národních parků USA
Ahoj,
prodám Annul pass Amerika the beautiful bez podpisu (obě políčka volná) a platný do konce listopadu 2022. Cena 1000,-. Možnost předání v Praze. Když tak pište: 777137311.
Dobrý den, prodám annual pas, který jsme koupili letos v červenci. Platný do konce prosince 2022. Cena 80 dol, prodám za 70 dol. Kačka, kontaktujte me prosim na email katerinasafkova@seznam.cz
KATERINASAFKOVA napsal(a):Dobrý den, prodám annual pas, který jsme koupili letos v červenci. Platný do konce prosince 2022. Cena 80 dol, prodám za 70 dol. Kačka, kontaktujte me prosim na email katerinasafkova@seznam.cz
Tak zatím vyhráváte cenu o největšího kolenovrta. Na tohle teda fakt ziram.
Je divné, že to bylo koupeno letos v červenci a platí jen do prosince 2022. Myslela jsem, že platnost je vždy rok. My jsme koupili letos v květnu a platí tedy nejméně do dubna 2023. Na prodej ho nenabízím, protože je to 60+, takže se domnívám, že o takový by zde zájem nebyl.
Tipnul bych si, že je to klasický roční, tedy koupený letos v červenci s jedním podpisem a druhé místo zůstalo i po návratu prázdné, tak proč ho dal nestřelit. Jinak u těch passů pozor na to, že někdy chtějí vidět doklad o koupi.
Já bych si spíš tipla, že ho koupili letos v červenci od někoho a teď ho dál přeprodávají, což není nic špatného, ale vysvětluje to tu divnou platnost, ovšem cena je úplně mimo mísu!
Jakože ho nekoupili za 80 USD, ale byla to jeho původní cena, tak toho chce slečna využít.
To chápu. Jenom nechápu, že má někdo tu drzost chtít za použitý (možná už 2x) pass skoro jeho původní cenu. Dřív byl zvyk chtít 50%, v případě blížící se platnosti pak méně.
Přesně tak, dívala jsem se dnes na různá fóra a tenhle pass s platností do 5/23 stojí obvykle 800Kč, takže Kateřina dost přestřelila, to nikdo rozumný nekoupí a je to drzost tohle chtít.
Také prodám Annual Pass s platností do 7/2023. Cena 1000,-. Ideálně osobní předání v Brně, ale můžeme se domluvit i jinak. vvd1@centrum.cz