Dotazník k bakalářské práci - Apulie
Proboha co to je zase za paskvil? To ty otázky vybíral náhodně počítač? A na termín "udržitelné cestování" začínám už být alergický.
To je chyba tisku. Mělo být "vydržitelne" cestování. Nový trend - co je turista ochoten vydržet za trochu toho rozletu :-)
Vyplněno, trvalo to jen chvilku, ale bohužel nevím, co tím dotazníkem zjistíte, je dost divný a na bakalářskou práci slabý, hodí se spíš k nějaké seminárce. Nějak nechápu, že ho vedoucí bakalářské práce schválil (předpoklad), já bych ho neschválila.
Také jsem vyplnila, ale něco podobného by dalo dohromady i moje dítě v 6. třídě ZŠ. Asi takový komentář nepotřebujete číst, nechce se mi ale věřit tomu, že by bakalářská práce byla až takováhle dávačka.
floodland napsal(a):Urgentnější začíná být udržitelné dotazování pro účely bakalářské práce.Proboha co to je zase za paskvil? To ty otázky vybíral náhodně počítač? A na termín "udržitelné cestování" začínám už být alergický.
Každý si může koupit diplom v Plzni a nemusí tady spamovat s diplomovými pracemi a výzkumy.
Ježiš, ti je zase blbých keců... Tak to prostě nevyplňujte, když máte problém s tím, jak je dotazník postavený. Kolik z vás psalo obdobnou bakalářku? Tohle je skoro určitě jenom pomocný dotazník k praktické části práce. Laura o vyplnění slušně požádala, tak opravdu nevidím důvod jí dotazník hanit. Ona sama si práci bude obhajovat.
Souhlasím s Blondie, ale na druhou stranu koncept udržitelného cestování je fakt debilita... Vlastně koncept čehokoliv udržitelného je debilita... Vím že to nikoho nezajímá ale souhlasím s floodland
Ale ten dotazník přeci ten termín udržitelné cestování vyloženě nepropaguje, jen se ptá, jestli jsme o něm slyšeli. Já ten termín taky nemusím, ale chytat se toho mi připadá naprosto zbytečné.