PRODÁNO Prodám VOUCHER (poukaz) na letenky ČSA / Smartwings . Jedná se o dva vouchery za dvě letenky v celkové hodnotě 12 740 Kč (1x 7045 Kč a 1x 5695 Kč). Platnost voucherů je do 29.10.2022. Voucher není vázán jménem nebo místem. Lze použít k nákupu nové letenky na jakékoli jméno a na jakýkoli pravidelný let provozovaný leteckou společností Smartwings. Důvod prodeje: Zrušený let z důvodu pandemie a následné poukazy nemáme příležitost využít. Po zrušení letů a následném úpadku ČSA byly vystaveny vouchery s platností do června 2022 a nyní došlo ze strany ČSA k jejich automatickému prodloužení do 29.10.2022. Jejich další prodloužení již ale není možné. Vše je možné ověřit přímo na zákaznické lince ČSA. Hodnota je 12 740 Kč PRODÁM za 9 000 Kč. Dohoda možná. PRODÁNO .
Prodám VOUCHER (poukaz) na letenky ČSA / Smartwings .
Jedná se o dva vouchery za dvě letenky v celkové hodnotě 12 740 Kč (1x 7045 Kč a 1x 5695 Kč). Platnost voucherů je do 29.10.2022. Voucher není vázán jménem nebo místem. Lze použít k nákupu nové letenky na jakékoli jméno a na jakýkoli pravidelný let provozovaný leteckou společností Smartwings.
Důvod prodeje: Zrušený let z důvodu pandemie a následné poukazy nemáme příležitost využít. Po zrušení letů a následném úpadku ČSA byly vystaveny vouchery s platností do června 2022 a nyní došlo ze strany ČSA k jejich automatickému prodloužení do 29.10.2022. Jejich další prodloužení již ale není možné. Vše je možné ověřit přímo na zákaznické lince ČSA.
Hodnota je 12 740 Kč PRODÁM za 9 000 Kč. Dohoda možná.
Onehda jsem se koukal na ceny letenek u csa a prislo mi, ze jakykkoliv let byl oproti konkurenci tak 4x drazsi… z toho mi vychazi cena tak 3tis za ty vouchery. I kdyz vubec nevidim smysl ty dem*nty podporovat. Uprimnou soustrast a hodne stesti s prodejem
Hodně neprodejné zboží. Neznám nikoho, kdo by si dobrovolně koupil letenku s ČSA/Smrtwings. Takto mala sleva rozhodně kupce nenaláká, na druhou stranu marně přemýšlím, kolik bych byl ochoten zaplatit sám. Každopádně přeji hodně zdaru. Třeba se někdo najde.
Teď je problém, že ČSA mají minimum linek. Ale třeba do Paříže bych s nimi klidně letěl, mají skvělou nabídku Gourmet menu za 350 Kč. Objednává se to předem a o člověka se pak starají jako v byznys class, jídlo se servíruje na porcelánu a s kovovým příborem, v ceně jsou i nápoje. Tohle nikdo jiný po Evropě nenabídne, cestování na úrovni jak za dávných časů.
Pokud jsi skalni fanousek gourmet menu, tak pak je ta nabidka za 5tis do Parize s CSA luxusni… vsichni ostatni si koupi letenku s Vuelingem za 1500 a za zbylych 3500 si koupi sampansky a humra po priletu. Kdyz poletis ve dvou, tak to sampansky muze byt Don Perignon
Tak jsem koukal na tu jejich akční nabídku. Kromě výborné Paříže je tam i Hurghada za skoro desítku a Island za 10 a půl. No nevím, jestli při těchto cenách pomůže voucher.