SIM Albanie - Vodafone
Třeba se bude někomu hodit a ušetří se tak stání ve frontě na koupi SIM. Dnes jsem ji koupil a platná je 21dní. Je na ní 35GB (stála 2000LEK) a ve čtvrtek napíši sem kolik zůstalo. Předání Brno, od 7.7. odpoledne dále.
Aktuální stav na kartě je cca 42GB neb sice jsem si koupil 35GB, ale po přihlášení do VodafoneAL aplikace jsem dostal 10GB nášup. Takže ve čtvrtek bude karta volná a bude na ni odhadem 30GB. Tož kdyby se někomu hodila, preferuji pivo z malopivovaru jako protihodnotu :-)
Data na té kartě vydrží měsíc, těch 10GB prémiových jen 14 dnů. Takže toto už je asi pryč.
Ano. Kartu asi ještě mám (nějak se mi to při počtu cestování a karet motá v hlavě). Nicméně, jak píše cali, tak data už expirovala a ušetřil bys maximálně stání ve frontě, pokud bys uměl koupit data přes internet na tuto kartu. Vzhledem k úrovni anglické verze stránek operátora to vidím jako velkou výzvu a doporučuji si koupit po příletu. Pokud i tak máš zájem a jsi z Brna, tak ti ji mohu nechat na nějaké čerpací stanici v Brně či na tajném místě dle GPS naleznutelném. Užij Albánii !