Víza Bahrajn příjezd autem
Doporučoval jsem někde v sousedním tématu k saudské arábii borca co nás převezl ráno z dammámu do manamy a večer zpět, cesta tak zabrala jen 70 minut. Cenově při čtyřech lidech to bylo myslím i o fous levnější než autobus. hasher.airhometravel@gmail.com
Zdravím,
máme podobný plán jako tu už někdo psal..letíme do Dammamu, pak chceme přejet do Manamy a z Manamy do Dohy..Budeme si objednávat řidiče, takže cesta autem..Do Manamy tedy chápu, že by měli jít víza řešit přímo na hranicích. Neví někdo, jak je to s Qatarem? Psala jsem na ambasádu, ale nikdo mi neodepisuje..Díky
Ahoj, Qatar by měl být bez problému při vstupu. Chtějí jen nějaké cestovní pojištění, které uznávají ;-)
Více sepsáno zde:
Ahoj všem, už je to rok, co se na toto téma tady diskutovalo vše ohledně možné cesty ze Saudské Arábie do Bahrajnu a Kataru. Věřím, že se tato kombinace někomu z vás povedla. Ale už tu není zpětná vazba a "řešení". Mohu prosím požádat o radu, jaký způsob jste zvolili? A jestli to bylo bez problémů? Na co si dát pozor? Kam se obrátit (popř na koho)? A jak to vyšlo finančně? Děkuji moc za každou pomoc. Mám v plánu naplánovat SA + Katar + Bahrajn + Kuvajt. Díky ....