SIM karta - Černá Hora
Ahoj, s předstihem řeším data v Černé Hoře :)
Má prosím někdo nějaký tip, kde sehnat a jakého operátora doporučujete? Jedeme busem, na letišti bohužel nebudu. Díky za tipy :)
hej turisticke balicky sa daju kupit vsade, za par eur a datove limity su neskutocne ... 500GB a pod. Takisto aj rychlosti. Co som mal Tmobile tak 4G takmer 200Mbit. Som nechapal.
Ale na tieto baliky neplati balkan roaming, takze su platne len v Ciernej Hore.
Mobilní služby jsou v ČH velmi levný a opravdu se SIM dají koupit všude včetně turistických balíčků. Vloni jsem platil okolo 15 EUR za asi 100GB balíček od T-Mobilu. Koukni se na jejich web a porovnej s Mtel.
Btw ten Balkan roaming reálně existuje? Možná ale jen pro místní s paušálem, ne? V Srbsku jsem měl lokální (ne turisticky) balíček Mtel a když jsem se ptal na tenhle roaming, slečny na pobočce v Niši vůbec netušily. V ČH jsem se ptal v tamním Mtelu a tam mě slečna div nevykopla ze dveří, že oni jsou černohorský Mtel a ať za nima s tím srbskym nelezu. :)
hej funguje, je to nieco ako EU roaming. som na jar a v lete pouzival srbsku SIMku a celkom to slo. Aj ked nie vzdy a neboli mi vzdy jasne podmienky. Pri tych cenach SIM radsej kupit miestnu.
Zdarma věnuju SIM na které bylo 500GB dat a téměř jistě je tam 400+ GB. Funguje do 28.08.2024.
Předání Brno/Praha. Neposílám, max pokud si někdo pošle kurýra.
Doplním aktuální zkušenost z černohorským telekomem z letošního července. "Balkan roaming" funguje (Severní Makedonie, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Kosovo a Albanie) - měl jsem tarif 1TB za 20 EUR (kvůli 30dnům platnosti, ne že bych potřeboval tolik dat :) ). Součástí balíčku je i 10GB právě do roamingu - využito v Severní Makedonii. Koupeno a aktivováno ještě z domova jako e-sim, na místě vše fungovalo bez problémů. Za mě super :)
Černohorský telekom (T-mobile), produkt "Telekom Tourist Prepaid 20"