Netuší někdo, jestli je fórum AL nadobro mrtvé? S asi 2-3 týdenním rozestupem vidím, že je nefunkční a nezaznamenal jsem, že by na něm někdo pracoval. .
byl jsem donucen změnit webhosting, tj. přesunout web i s diskuzí k nové hostující společnosti. Přechod se však zcela nezdařil a diskusní fórum je proto nyní nedostupné. Tj. chyba není na Tvém zařízení. Pracuji na jeho obnovení, avšak nevím, jak rychle se mi to podaří.
Tady už taky tak nežije jako před lety, ale AL fórum bylo v klinické smrti už před vypnutím, připomínalo diskuzi několika štamgastů v putyce s týdenními intervaly.
Tady už taky tak nežije jako před lety, ale AL fórum bylo v klinické smrti už před vypnutím, připomínalo diskuzi několika štamgastů v putyce s týdenními intervaly.
Tohle pro mě byla výhoda, jelikož většina příspěvků aspoň byla k tématu.
hlavne tam bolo velmi vela cestopisov, co napr. Alexx nikde inde nemal a s AL odisli aj tie do digitalneho neba, kedze zaloha neexistovala. Preto aj ja radsej pisem na svoj vlastny web a davam sem linky. Nie ze by som CL neveril, ale radsej si to pokazim sam :D
Naprosto souhlasím Ridderem. Taky se nepotřebuji prokousávat nekonečnými debatami o ničem, jejichž jediným výstupem je mnohdy poměřování, kdo má většího;-)
@Mandarinka. Diskuzi na cetujlevne sleduji pravidelně a žádných " nekonečných debat o ničem, jejichž jediným výstupem je mnohdy poměřování, kdo má většího" jsem si nevšiml. Dej mi nějaký příklad. Nebo se snažíš být jenom zajímavá?
@Mandre Mikir se vzdy vyjadroval slusne, neurazel, byl vzdy ochotny poradit. To casto jeho komantatori se chovali tak, jako by sezrali vsechnu moudrost a meli monopol na pravdu.
hlavne tam bolo velmi vela cestopisov, co napr. Alexx nikde inde nemal a s AL odisli aj tie do digitalneho neba, kedze zaloha neexistovala. Preto aj ja radsej pisem na svoj vlastny web a davam sem linky. Nie ze by som CL neveril, ale radsej si to pokazim sam :D
Přijde mi neuvěřitelný, že v dnešní době někdo nemá zálohu. Díky za info, po mnoha letech zavírám jednu z permanentně otevřených záložek v prohlížeči.
Díky Al.com jsem začal levně cestovat a poznávat svět. Byl to pro mě jeden z nejlepších zdrojů praktických informací o cestování. Měl jsem to tam moc rád, i když jsem moc nepřispíval. Mělo to svoje kouzlo. Rád jsem četl vtipný cestopisy od Alexxe nebo prakticky info od Zennieho. R.I.P. nikdy nezapomenu.
Za mě AL super, nikdy nezapomenu akci chybka na Kypru, kdy jsem vlastně poprvé fyzicky poznal ty hlavní bardy a dodnes mám schovanou vlaječku z pařícího stolu.
@Mandarinka, souhlas!
@Karel, ad Mikir, přesně a díky za připomenutí.
A naposled, je to jen o nezaplacení hostingu, na který bych milerád přispěl.
Co si budeme povídat, kdo z tvůrců tohoto webu nevyrostl díky zmiňovanému serveru a především fóru? :) Jenže zatímco tady je to od začátku profi (v dobrém i zlém), tam to byl (skoro čistý) punk.