Netuší někdo, jestli je fórum AL nadobro mrtvé? S asi 2-3 týdenním rozestupem vidím, že je nefunkční a nezaznamenal jsem, že by na něm někdo pracoval. .
Já tam sice nepřispíval, ale byl to skvělý zdroj informací a hlavně co do přehlednosti a možností vyhledávání jsou podle mne klasická phpBB diskusní fóra nejlepší... Hledat něco třeba tady je o ničem. A skupiny na FB? To je úplný peklo...
Takže doufám, že budou co nejdřív zpět a na hosting klidně taky přispěji.
Za mě AL super, nikdy nezapomenu akci chybka na Kypru, kdy jsem vlastně poprvé fyzicky poznal ty hlavní bardy a dodnes mám schovanou vlaječku z pařícího stolu.
@Mandarinka, souhlas!
@Karel, ad Mikir, přesně a díky za připomenutí.
A naposled, je to jen o nezaplacení hostingu, na který bych milerád přispěl.
A né jen Kypr, tam jsem bohužel dojel a nikdo z cestovatelů AL tam už nebyl.
AL bylo nejlepší fórum kde si cestovatel našel vše potřebné.Bohužel cestujlevne ani zdaleka nedosahuje kvalit AL.
Já také pod jiným nickem...Ono asi CL také byla jediná možnost, kam migrovat:)
Jediná možnost to určitě nebyla. Tehdy bylo i skomírající Airways či Zaletsi, kde fórum zařízli nedávno. A asi cca rok je k dispozici i jiná alternativa.
Říkám si, jaký asi mají věkový průměr zdejší 'exAL'? Asi bude rel. nízký, ale podle toho jak vzpomínáte na staré zašlé časy to vypadá na samé důchodce 70+, kteří si se slzou v oku pořád dokola vyprávějí ty samé příběhy z mládí u pátečních karet a zvětralé desítky. Nemám vůbec nic proti důchodcům a mě samotnému pomalu ale jistě klepe na dveře důchodový věk, ale snažím se dívat dopředu a ne vzpomínat u té zvětralé desítky na to co kdysi bylo a jak to bylo super a že to už tak není...
A teď do mě, do 'nic nechápajícího zdejšího', abych parafrázoval jednoho z místních exAL důchodců ;-)
Tady je to prostě o něčem jinym, no. Co už. Tvářit se, že nám vyhovuje to, co nám nevyhovuje, nemá smysl. Když nebude tohle, bude něco jinýho, nebo nebude nic. Nepřijde mi, že by tu někdo fňukal, jenom to těm lidem vyhovovalo víc, tak proč by to tutlali? Maj lýzt do zadnice každýmu aktuálnímu provozovateli, páč CZ víc než jedno fórum nejspíš neuživí? :-)