Ahoj, prodám 4x voucher s AA v hodnotě každý za 284 USD. Cena dohodou, jedná se o kompenzaci za blbě vystavené letenky, peníze zpět jsem bohužel z AA nedostal. Platnost do listopadu 2023 .
Ahoj, prodám 4x voucher s AA v hodnotě každý za 284 USD. Cena dohodou, jedná se o kompenzaci za blbě vystavené letenky, peníze zpět jsem bohužel z AA nedostal. Platnost do listopadu 2023
Transportation voucher - exchange coupon, musí se uplatnit na lince - you can use it to pucrhase on AA for anyone you choose. Nejsem začátečník, jsem jeden z prvních aktivních na AL.COM fóru, ale to už skončilo, tak se snažím prodat zde.
Jenže podle podmínek musí ty letenky pro jinou osobu objednat přímo majitel účtu, ke kterému byly vouchery vydány. Samotný převod na jinou osobu nejde.
Ano, to souhlasí, ale není problém dát přihlašovací údaje k AA účtu a dotyčný si rezervaci může udělat sám. Nejprve rezervace, pak uplatnění kuponu po telefonu. Kdyby měl někdo zájem může mě kontaktovat klidně přímo na telefonu 777 346 478. Nejsem podvodník a nechci peníze předem, kdo by měl zájem, určitě se dohodneme. Tomáš