Ahojte, hladam aktualne info, ktora kreditka so vstupom do letiskovych salonikov je najvyhodnejsia. Z mojho prieskumu mi vychadza mKreditka Plus za 3 eura mesacne, no na stranke maju uvedene, ze vstup je za zvyhodnenu cenu..mala by to byt mastercard word. Ma prosim niekto mKreditku Plus a vie mi napisat ci su vstupy v Bratislave a Viedni bezplatne? Pripadne aku inu kartu by ste u slovenskej banky odporucili? Vdaka za pomoc.  .

Kreditka so vstupom do letiskovych salonikov

Založil ve fóru Co se nevešlo

13 reakcí

Ahojte, hladam aktualne info, ktora kreditka so vstupom do letiskovych salonikov je najvyhodnejsia. Z mojho prieskumu mi vychadza mKreditka Plus za 3 eura mesacne, no na stranke maju uvedene, ze vstup je za zvyhodnenu cenu..mala by to byt mastercard word. Ma prosim niekto mKreditku Plus a vie mi napisat ci su vstupy v Bratislave a Viedni bezplatne? Pripadne aku inu kartu by ste u slovenskej banky odporucili? Vdaka za pomoc.

0

Ja mam MC World od VUB. 8,50€ mesacne. Vstup BA, VIE, a mala by byt aj Praha zdarma+ je v tom cestovne poistenie pre drzitela karty, a 5 dalsich osob ak cestuju s drzitelom karty.

0 Citovat

Mbank MC World uz roky takto vyuzivam 

0 Citovat

Super, dakujem za info, mam ucet v mbank tak skusim teda mc world od nich. 

0 Citovat

Oprasim tetnto topic,

Kedze VUB ide brutalne zmenit podmienky vstupu do salonikov, hladam allternativu.

Vedel by niekto poradit?

Pozeral som tu MBank, ale nie je mi jasne ci, a kolko vstupov je tam volnych 

Alebo nejake ine tipy?

0 Citovat

A ako prosim ide VUB zmenit vstupy? Zatial nemam ziadne info. Dakujem

0 Citovat

Zostane iba 1 bezplatny vstup rocne, co uz je absolutne nezaujimave. Aj ked cestovne poistenie zostava zachovane.

0 Citovat

Ja som skoncil s Visa Gold kreditkou u SLSP, kde su vo VIE a BUD 4 vstupy pre mna + hosta. Ta je bez mesacneho poplatku ak pretocis 30% ramca za mesiac.

Spolu s dodatkovou na manzelku (zadarmo) tak vieme ist cela rodina 4x do roka vo VIE (aj ked teda naposledy mi v banke povedali, ze tie 4 vstupy su dokopy pre hlavnu aj dodatkovu, ale minuly rok sme mali 2x vsetci styria a raz len ja, teda dokopy 5 vstupov, a nestrhli nic).

Dava niektora banka na Slovensku aj volne vstupy cez LoungeKey alebo podobne?

0 Citovat

Fu tak to je za na xxx 1x vstup za rok?

Odkial mate tuto info zatial mi nic neprislo na internet bankingu.

0 Citovat

https://www.vub.sk/ludia/kreditn...world.html

Mne uz to prislo aj do mailu. Volal som im, a potvrdili mi to. Takze s najlepsieho ptoduktu na trhu sa so dna na den stane najhorsi. 

0 Citovat

Ano akurat som to nasiel na ich stranke. Uplny suhlas top produkt sa stava xxx. Jedine co sa oplati nechat si vidat dodatkove karty( mam 3 ). Takto ziskate aspon +3 vstupy na rok. Poplatok bol 0.25€ za dodatkovu mesacne( neviem ci aj to nezmenili)

Najvyzsi cas zrusit celu VUB banku.

0 Citovat

m+rek napsal(a):

Ja som skoncil s Visa Gold kreditkou u SLSP, kde su vo VIE a BUD 4 vstupy pre mna + hosta. Ta je bez mesacneho poplatku ak pretocis 30% ramca za mesiac.

Teraz pozeram a priamo na strankach viedenskych salonikov (wiena a sky lounge) pisu ze volny vstup s +1 ma aj visa debetka platinova od SLSP. Toto asi nahodou nevies ci naozaj plati?

Tonic: prosimta nevies ako teraz funguje ta mBank mc kreditka? Nikde sa k tomu neviem dopatrat presne info

0 Citovat

Platinova Visa to ma takto:

zadarmo neobmedzený počet bezplatných vstupov vo Viedni a 4 vstupy za rok v Budapešti pre držiteľa karty + 1 hosťa

Len teda pri nej je poplatok 10e/mesiac a nenasiel som ziadnu moznost ako ho znizit resp. dostat na nulu.

0 Citovat

vlado81 napsal(a):

Ano akurat som to nasiel na ich stranke. Uplny suhlas top produkt sa stava xxx. Jedine co sa oplati nechat si vidat dodatkove karty( mam 3 ). Takto ziskate aspon +3 vstupy na rok. Poplatok bol 0.25€ za dodatkovu mesacne( neviem ci aj to nezmenili)

Najvyzsi cas zrusit celu VUB banku.

Mam uz jednu na priatelku, takze ak by som pozial este o 2, tak nam pribudne 1 vstup pre dvoch. Takze ziadna velka vyhra. Poplatok ak som dobte pozeral zdvihaju na 1€/ karta.

0
13 reakcí