Kreditka so vstupom do letiskovych salonikov
Ahojte, hladam aktualne info, ktora kreditka so vstupom do letiskovych salonikov je najvyhodnejsia. Z mojho prieskumu mi vychadza mKreditka Plus za 3 eura mesacne, no na stranke maju uvedene, ze vstup je za zvyhodnenu cenu..mala by to byt mastercard word. Ma prosim niekto mKreditku Plus a vie mi napisat ci su vstupy v Bratislave a Viedni bezplatne? Pripadne aku inu kartu by ste u slovenskej banky odporucili? Vdaka za pomoc.
Ja mam MC World od VUB. 8,50€ mesacne. Vstup BA, VIE, a mala by byt aj Praha zdarma+ je v tom cestovne poistenie pre drzitela karty, a 5 dalsich osob ak cestuju s drzitelom karty.
Oprasim tetnto topic,
Kedze VUB ide brutalne zmenit podmienky vstupu do salonikov, hladam allternativu.
Vedel by niekto poradit?
Pozeral som tu MBank, ale nie je mi jasne ci, a kolko vstupov je tam volnych
Alebo nejake ine tipy?
Zostane iba 1 bezplatny vstup rocne, co uz je absolutne nezaujimave. Aj ked cestovne poistenie zostava zachovane.
Ja som skoncil s Visa Gold kreditkou u SLSP, kde su vo VIE a BUD 4 vstupy pre mna + hosta. Ta je bez mesacneho poplatku ak pretocis 30% ramca za mesiac.
Spolu s dodatkovou na manzelku (zadarmo) tak vieme ist cela rodina 4x do roka vo VIE (aj ked teda naposledy mi v banke povedali, ze tie 4 vstupy su dokopy pre hlavnu aj dodatkovu, ale minuly rok sme mali 2x vsetci styria a raz len ja, teda dokopy 5 vstupov, a nestrhli nic).
Dava niektora banka na Slovensku aj volne vstupy cez LoungeKey alebo podobne?
Fu tak to je za na xxx 1x vstup za rok?
Odkial mate tuto info zatial mi nic neprislo na internet bankingu.
https://www.vub.sk/ludia/kreditn...world.html
Mne uz to prislo aj do mailu. Volal som im, a potvrdili mi to. Takze s najlepsieho ptoduktu na trhu sa so dna na den stane najhorsi.
Ano akurat som to nasiel na ich stranke. Uplny suhlas top produkt sa stava xxx. Jedine co sa oplati nechat si vidat dodatkove karty( mam 3 ). Takto ziskate aspon +3 vstupy na rok. Poplatok bol 0.25€ za dodatkovu mesacne( neviem ci aj to nezmenili)
Najvyzsi cas zrusit celu VUB banku.
m+rek napsal(a):Ja som skoncil s Visa Gold kreditkou u SLSP, kde su vo VIE a BUD 4 vstupy pre mna + hosta. Ta je bez mesacneho poplatku ak pretocis 30% ramca za mesiac.
Teraz pozeram a priamo na strankach viedenskych salonikov (wiena a sky lounge) pisu ze volny vstup s +1 ma aj visa debetka platinova od SLSP. Toto asi nahodou nevies ci naozaj plati?
Tonic: prosimta nevies ako teraz funguje ta mBank mc kreditka? Nikde sa k tomu neviem dopatrat presne info
Platinova Visa to ma takto:
zadarmo neobmedzený počet bezplatných vstupov vo Viedni a 4 vstupy za rok v Budapešti pre držiteľa karty + 1 hosťa
Len teda pri nej je poplatok 10e/mesiac a nenasiel som ziadnu moznost ako ho znizit resp. dostat na nulu.
vlado81 napsal(a):Ano akurat som to nasiel na ich stranke. Uplny suhlas top produkt sa stava xxx. Jedine co sa oplati nechat si vidat dodatkove karty( mam 3 ). Takto ziskate aspon +3 vstupy na rok. Poplatok bol 0.25€ za dodatkovu mesacne( neviem ci aj to nezmenili)
Najvyzsi cas zrusit celu VUB banku.
Mam uz jednu na priatelku, takze ak by som pozial este o 2, tak nam pribudne 1 vstup pre dvoch. Takze ziadna velka vyhra. Poplatok ak som dobte pozeral zdvihaju na 1€/ karta.