čaute, neviete prosím o nejakej českej spoločnosti, ktorá predáva ubytovanie (napr. má nejaký agregátor). Niečo ako studentagency.cz má odkaz na webe ubytovanie, kde sa dá nájsť niečo. Ide mi o to, že by som potreboval kúpiť ubytko na faktúru a cez booking com apod. ju nedostanem. Studentagency má debilné vyhľadávanie, kde sa nedá navoliť ani oblasť, kde chce človek hotel ani že chce raňajky. Ak máte niekto nejaký tip, tak budem rád. .
neviete prosím o nejakej českej spoločnosti, ktorá predáva ubytovanie (napr. má nejaký agregátor). Niečo ako studentagency.cz má odkaz na webe ubytovanie, kde sa dá nájsť niečo. Ide mi o to, že by som potreboval kúpiť ubytko na faktúru a cez booking com apod. ju nedostanem. Studentagency má debilné vyhľadávanie, kde sa nedá navoliť ani oblasť, kde chce človek hotel ani že chce raňajky. Ak máte niekto nejaký tip, tak budem rád.
ale i tady se musíš prokousávat hotelem po hotelu,žádné filtry vyjma počtu hvězdiček a ceny tam nenajdeš,ale zase v některých destinacích se najde zajímavější nabídka než třeba na bookingu,agodě a pod.