Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli má cenu navštívit Disneyland v Paříži jeden den. Případně jestli se dají zvládnout za den oba parky. Děkuji za postřehy.   .

Disneyland Paříž na jeden den

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli má cenu navštívit Disneyland v Paříži jeden den. Případně jestli se dají zvládnout za den oba parky. Děkuji za postřehy. 

1

Kupte si Fast track a ideálně mimo víkend. Jinak ztratíte moc času čekáním.

0 Citovat

Ahoj, máme s přítelkyní na Disneyland 1 den (mimo víkend, možná fast track). Dají se v pohodě zvládnout oba parky, nebo se raději rozhodnout pro jeden z nich? Díky

0 Citovat

IMHO to bez dětí nemá vůbec žádný smysl, čili nejdříve pořiďte potomky, pak Dyznylend (normální chlap tam vydrží zhruba hodinu až dvě, poté několik týdnů na zotavenou někde za Uralem). 

2 Citovat

IMHO je to pro normálního chlapa bez dětí úplně v pohodě a zábava. Víc než děti je potřeba nemít nechuť k tomu brutálnímu konzumu a perfektní vyladěnosti snahy vytřískat z lidí co nejvíc peněz. Ale to tazateli na otázku neodpovídá; a já v Disneylandu Paříž (tipuju; nespecifikoval jsi) nebyl. Obecně řečeno ty dvojparky jdou ve všední den "stihnout" za jeden den, ale musíš si vybrat co chceš a nebude to "v pohodě" - což je teda taky subjektivní.

1 Citovat

A nebýt tam v sezóně a o víkendu/svátku taky dost pomůže. Jinak jsou fronty na vše. Fast track nepomůže všude, např. na občerstvení nebo WC.

1 Citovat

Taky nemam uplne odpoved na otazku tazatele, ale obecne v zabavnich parcich (zejmena, pokud nemate moc casu a chcete toho hodne stihnout) je treba vyuzivat specialni frontu pro single riders. Koukam, ze v Parizi to maji taky. Setri to snad i vic casu nez ruzne fast tracky. Neni tam jistota, ze dvojice nebo skupina pojede spolu, ale tak ve tretine pripadu nam to stejne vyslo byt bud vedle sebe nebo za sebou a ve zbytku obvykle ve stejnem vagonu nebo casti atrakce (podle typu atrakce). Ale stihali jsme diky tomu ruzne atrakce i treba 5x nebo i vickrat misto 1x za stejny cas. 

3 Citovat

Po zkušenostech 1 den je velmi málo i když my jsme byli o prázdninách, takže sezóna. Příště bych jela aspoň na 3 dni. 

1
7 reakcí