Digitální nomádství - adult industry
Ráda bych se věnovala na cestách herectví, provozovala online streamy a sem tam si něco přivydělala jako influencerka. Máte někdo zkušenost? Kam nejlépe vyrazit?
No já bych nejlépe vyrazil na nějakou kliniku, ať tě komplet přešijí, trochu vycpou a nafouknou a omladi... Pak by to mohlo být snadnější, chceš snad vydělávat a ne čekat na milodary 😉
Doporučujeme Kačenku ostrou z jižní Moravy. Určitě dostaneš bohaté rady do života a můžete si i spolu užít. Ohledně té Caliho rady - nejdříve si vyjasni jak se vlastně cítíš. Docela frčí transky, nicméně nakonec je to stejný jako s tím chlastem. Nejhorší je ta, kterou neojedeš.
To všechno můžeš provozovat i doma. Čti kdekoliv. Ovšem je potřeba na to mít dobré vybavení.
Jsem docela slabá na matematiku - není to na přivýdělek výnosnější z domova, když se ušetří za víza, letenky, místní simky, poplatky v bankomatech atd...? 🤔
Konkurence z Asie se špatně poráží, chce to mít opravdu dobrý business plán ... Nejlepší na tuto činnost doporučuji Írán, Katar či trochu exotičtější Brunej.
Nasdilej tady pro zacatek nejake svoje fotky. Snad si nemyslis, ze ti nekdo bude davat rady zadarmo. Podle fotek uvidime, co se da delat.
Poslední pokus o adult nomádství tady podnikla Denisa Kleinová a byl z toho celkem hezký příběh, který sepsal pan Aleš. Kdyby se něco podobného dokonce streamovalo, své předplatitele by si to jistě našlo.
No nevím jestli by to předplatitele uspokojilo - Aleš Skoumal ze Šumperka se vyjádřil zcela jasně. S Denisou Kleinovou vůbec nepíchal. protože si to nezasloužila.
To by ale tvoji PŘED-platitelé nevěděli, jak to celé dopadne. A ty se chceš také nakýblovat k Alešovi Skoumalovi ze Šumperka, nebo už máš vyhlédnutého jiného koně?
Piratice napsal(a):Jsem docela slabá na matematiku - není to na přivýdělek výnosnější z domova, když se ušetří za víza, letenky, místní simky, poplatky v bankomatech atd...? 🤔
Doma nepotřebuji vydělávat, účty mi platí sugar daddy.
Sue Ellen Ewing napsal(a):No nevím jestli by to předplatitele uspokojilo - Aleš Skoumal ze Šumperka se vyjádřil zcela jasně. S Denisou Kleinovou vůbec nepíchal. protože si to nezasloužila.
Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží. Jestli si Denisa myslela, že se bude jenom válet a Aleš všechno odře, tak to je teda naivní.