Ahoj všichni, nechal jsem se tu zlákat, když čtu plány některých vás ostatních, jak část zimy trávíte na kanárech nebo na španělské pevnině. Mám volno 14 dní na přelomu února a března a zajímalo by mě, zda máte osobní zkušennost, jak v téhle době většinou bývá na španělské pevnině? A je velký rozdíl mezi Alicante a Marbellou? Bylo by to levnější a rychlejší než letět až na kanáry, ale zase si nechci vyplácat dovolenou a pak sedět v dešti a 15c :) Je mi jasné, že nikdo neví, jak bude. Ale třeba na internetu se průmerné teploty šíleně mění stránku od stránky a já moc nemám představu. Líbilo by se mi sluníčko a tak 20-25c :) Děkuji moc .
nechal jsem se tu zlákat, když čtu plány některých vás ostatních, jak část zimy trávíte na kanárech nebo na španělské pevnině. Mám volno 14 dní na přelomu února a března a zajímalo by mě, zda máte osobní zkušennost, jak v téhle době většinou bývá na španělské pevnině? A je velký rozdíl mezi Alicante a Marbellou? Bylo by to levnější a rychlejší než letět až na kanáry, ale zase si nechci vyplácat dovolenou a pak sedět v dešti a 15c :) Je mi jasné, že nikdo neví, jak bude. Ale třeba na internetu se průmerné teploty šíleně mění stránku od stránky a já moc nemám představu.
My byli ted v Portugalsku -LIS a topili jsme celodenne klimou, venku pres den kolem 15-17,° v noci 8-10°. V breznu jsme byli v Barcelone a bylo na tricko 22°+ pres den.
Tepleji by mělo být v Andalusii. Jen bacha na ubytování v dál od pobřeží v kopcích, tam může být v noci frišno. Rozhodně ubytko s dobrým topením nebo klimou.
já byla loni na konci ledna v Andalusii, projeto od Malaga, Ronda, Marbella a zpět a kromě hor bylo teplo, na slunicku pres 20, vecer na lehkou bundicku. Rok predtim Kypr Paphos, a to same. pocasi jak u nás na jaro. Ale letos tomu tak být samozřejmě nemusí.