Dobrý den všem, Zkouším zde štěstí, zda nějaká dobrá duše nebude v rozmezí 15.5.- 15.6. 2024 cestovat skrze letiště Brusel Charleroi? Kdyby byl někdo ochotný se zastavit ve ztrátách a nálezech a vyzvednout mi tam ztracenou bundu (následné zaslání malého balíčku samozřejmě zcela hradím a zařídím 🙏). Bohužel ztráty z jejich strany nelze odeslat, pouze vyzvednout osobně.  Cestovala jsem poprvé sama, těhotná a s dvouletým synem. Bylo toho tolik, že na kontrolu, zda mám všechno nezbylo moc mojí pozornosti 😔. Bunda pro mě moc znamená, tak bych to nerada vzdala.   .

Ztráty a nálezy na letišti

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

1 reakce

Dobrý den všem,


Zkouším zde štěstí, zda nějaká dobrá duše nebude v rozmezí 15.5.- 15.6. 2024 cestovat skrze letiště Brusel Charleroi? Kdyby byl někdo ochotný se zastavit ve ztrátách a nálezech a vyzvednout mi tam ztracenou bundu (následné zaslání malého balíčku samozřejmě zcela hradím a zařídím 🙏). Bohužel ztráty z jejich strany nelze odeslat, pouze vyzvednout osobně. 


Cestovala jsem poprvé sama, těhotná a s dvouletým synem. Bylo toho tolik, že na kontrolu, zda mám všechno nezbylo moc mojí pozornosti 😔. Bunda pro mě moc znamená, tak bych to nerada vzdala. 

1

Zaleť si tam pro ní.

2
1 reakce