Ahoj všem, našel by se zde někdo, kdo se chystá do Thajska/nebo tam je a vrátí se do 12.6.? Máme s partnerem z Thajska náramky z chrámu, asi rok a půl. Nevím, jak se jim říká, ale uvázal nám je mnich v jednom z chrámů. Předpokládám, že jsou pro štěstí. Je to červený náramek z bavlnky a je na něm 5 bílých kuliček. Partnerovi se poničil a nejde opravit. Ráda bych mu jako překvapení sehnala nový, než dcera povyroste a vyrazíme do Thajska všichni 3. Už jsem pátrala všude a nic, tak zkouším tady. Dokázal by mi ho někdo z Thajska přivézt? My ho máme ze Suwan Khuha Temple, ale prý se vážou skoro ve všech chrámech po Thajsku. Odměna dohodou. V chrámu se za něj házel příspěvek do kasičky (už si nepamatuji kolik). To bych samozřejmě také uhradila. Moc děkuji a doufám, že se dobrá duše najde:-) Pavlína .
našel by se zde někdo, kdo se chystá do Thajska/nebo tam je a vrátí se do 12.6.?
Máme s partnerem z Thajska náramky z chrámu, asi rok a půl. Nevím, jak se jim říká, ale uvázal nám je mnich v jednom z chrámů. Předpokládám, že jsou pro štěstí. Je to červený náramek z bavlnky a je na něm 5 bílých kuliček. Partnerovi se poničil a nejde opravit. Ráda bych mu jako překvapení sehnala nový, než dcera povyroste a vyrazíme do Thajska všichni 3. Už jsem pátrala všude a nic, tak zkouším tady.
Dokázal by mi ho někdo z Thajska přivézt?
My ho máme ze Suwan Khuha Temple, ale prý se vážou skoro ve všech chrámech po Thajsku.
Odměna dohodou. V chrámu se za něj házel příspěvek do kasičky (už si nepamatuji kolik). To bych samozřejmě také uhradila.