Ahoj, obracím se na vás s dotazem,jestli neexistuje nějaká aplikace,kam bych si mohl zaznamenat své minulé cesty. Něco jako "deník",ale ne v pravém slova smyslu. Aktuálně pro plánování a vytvaření podrobnějsího itineráře používám Worldee. Teď mi jde o to,že doposud máme naše veškeré cesty pohromadě zaznamenané na Fcb. To bych chtěl změnit a přejít na jinou alternativu. Kde mi půjdou a to i zpetně zadat všehny výlety,jak v ČR,tak v zahraničí. Jde mi jen o vytvoření nějaké časové osy. Stačí jen zakladní info a fotky. Nepotřebuji žadné detaily. Jen,aby to bylo zobrazené v nějaké časové ose ,bylo možnost sdílení a já měl přístup k celé časové ose. Abych se mohl jednuduše podívat kde jsem byl třeba před několika lety. Možná toho chci moc,ale Fcb mi osobně začíná vadit a proto bych chtěl celou historii všech výletů přenést jinam. Za všechny rady a nápady jsem vděčný a předem za ně moc děkuji. .
obracím se na vás s dotazem,jestli neexistuje nějaká aplikace,kam bych si mohl zaznamenat své minulé cesty. Něco jako "deník",ale ne v pravém slova smyslu.
Aktuálně pro plánování a vytvaření podrobnějsího itineráře používám Worldee.
Teď mi jde o to,že doposud máme naše veškeré cesty pohromadě zaznamenané na Fcb. To bych chtěl změnit a přejít na jinou alternativu. Kde mi půjdou a to i zpetně zadat všehny výlety,jak v ČR,tak v zahraničí. Jde mi jen o vytvoření nějaké časové osy. Stačí jen zakladní info a fotky. Nepotřebuji žadné detaily. Jen,aby to bylo zobrazené v nějaké časové ose ,bylo možnost sdílení a já měl přístup k celé časové ose. Abych se mohl jednuduše podívat kde jsem byl třeba před několika lety.
Možná toho chci moc,ale Fcb mi osobně začíná vadit a proto bych chtěl celou historii všech výletů přenést jinam.
Za všechny rady a nápady jsem vděčný a předem za ně moc děkuji.
No, tohle mi leží dost dlouho v hlavě, jen priority furt skáčou jinam.
Já jsem o něčem takovém již párkrát přemýšlel. Zatím jsem nanašel nic by bylo jednoduché,ale funční. Bohužel ajťák také nejsem,tak mi nezbývá než hledat. Mám základní předtavu,co by to mělo umět,ale to je vše.