Dobře, je na čase založit nové vlákno :) Zatím na rok 2025 koupené tři výlety. Leden  Praha - Curych - Tenerife Sur / Swiss + Edelweiss Tenerife Norte - El Hierro / Binter El Hierro - Tenerife Norte / CanaryFly Tenerife Norte - Gomera - Tenerife Norte / Binter Tenerife Sur - Mnichov - Praha / Discover Airlines + Lufthansa Únor + březen Praha - Amsterdam - Milan LIN / KLM Milán MXP - Dillí - Melbourne / Air India / C (mileage run) Melbourne Avalon - Sydney / Jetstar Newcastle - Canberra / FlyPelican Canberra - Melbourne / Sydney Melbourne Essendon - King Island / Sharp Airlines King Island - Burnie - Melbourne / REX Melbourne - Bombaj - Dillí - Milán MXP / Air India / C Milán MXP - Praha / easyJet Květen Praha - Nantes / Volotea Nantes - Montreal / Air Transat Ottawa - Iqaluit / Canadian North Iqaluit - Nuuk / Air Greenland Nuuk - Ilulissat / Air Greenland Sisimiut - Kangerlussuaq - Nuuk / Air Greenland Nuuk - Kodaň / Air Greenland  .

Vaše lety 2025

Založil ve fóru Co se nevešlo

Ano, doba sa zmenila, a presne ako píše Ahmad, potom, čo všetky alebo takmer všetky položky zdraželi viac ako letenky, cena letenky už nie je na prvom mieste.

2 Citovat

tak kde je to drahý, je to tam vesměs drahý pořád, takže když je levná letenka, a akceptuju tamní cenovou hladinu, tak ji vezmu nejdřív, ne? 

2 Citovat

Když to rozsekám na jednotlivé lety, tak jich mám už 48, ale jen do září, dál jsem ještě nic zajímavého a levného nenašel. Chtěl bych ještě tak kolem 10 zpátečních nacpat do kalendáře v letním letovém řádu, ale takhle dopředu u nízkonákladovek moc levných letenek nebývá a člověk taky občas potřebuje nějaký servisní víkend. 🙃

Ale něco asi zruším, neb člověk míní a Wizzair mění...

0 Citovat

To už snad lítáš ty samé trasy popáté, ne? :-)

0 Citovat

To ostatní důležité stíhá ve středu. :-)

0 Citovat

mirjur napsal(a):

To už snad lítáš ty samé trasy popáté, ne? :-)

Na oblibena mista klidne i podesate!
Avsak tipnul bych si, ze zde bude dan vyber destinaci jiz dopredu dle gastro-kulinarsko-gourmet zkusenosti ...

1 Citovat

Gastro zkušenosti to samozřejmě teoreticky ovlivňují, ale prakticky jsem ještě nenašel destinaci, kde by mi aspoň něco nechutnalo (a to prosím i včetně Velké Británie 😆). Samozřejmě je to mix už navštívených destinací s novými, holt nízkonákladovky v posledních letech nejsou příliš kreativní v zavádění nových tras, vhodných zejména na víkendovky, jinak bych ty nové asi upřednostnil. Z nových tedy bude jen VLC, BLQ, BNX, AUH, TKU, BSL, PLQ. Ostatní destinace prostě budu pořád opakovat, dokud nenatrefím na něco ještě lepšího. 

0 Citovat

Mirjur: "popáté" budu příští rok minimálně v Rize, Římě, Barceloně, Dillí, Burgasu, Málaze a Istanbulu. Věřím, že aspoň u půlky těchto měst se to dá pochopit. 🙂 Rád bych ale přidal i Sofii, Atény, Skopje a Varšavu - záleží na tom, jestli nepropásnu levné letenky. Úplně za každou cenu tam zase nechci.

0 Citovat

U Varšavy máš výhodu, že můžeš libovolně kombinovat Chopina (WAW) a Modlin (WMI).

0