Dobře, je na čase založit nové vlákno :) Zatím na rok 2025 koupené tři výlety. Leden  Praha - Curych - Tenerife Sur / Swiss + Edelweiss Tenerife Norte - El Hierro / Binter El Hierro - Tenerife Norte / CanaryFly Tenerife Norte - Gomera - Tenerife Norte / Binter Tenerife Sur - Mnichov - Praha / Discover Airlines + Lufthansa Únor + březen Praha - Amsterdam - Milan LIN / KLM Milán MXP - Dillí - Melbourne / Air India / C (mileage run) Melbourne Avalon - Sydney / Jetstar Newcastle - Canberra / FlyPelican Canberra - Melbourne / Sydney Melbourne Essendon - King Island / Sharp Airlines King Island - Burnie - Melbourne / REX Melbourne - Bombaj - Dillí - Milán MXP / Air India / C Milán MXP - Praha / easyJet Květen Praha - Nantes / Volotea Nantes - Montreal / Air Transat Ottawa - Iqaluit / Canadian North Iqaluit - Nuuk / Air Greenland Nuuk - Ilulissat / Air Greenland Sisimiut - Kangerlussuaq - Nuuk / Air Greenland Nuuk - Kodaň / Air Greenland  .

Vaše lety 2025

Založil ve fóru Co se nevešlo

Já zatím tutovka v 9/2025 PRG-JFK-PRG, ale ono se ještě něco naskytne

0 Citovat

Ja taky tutovka, noha v sadre od patku:( 

Takze zatim jen rijen LCA. 

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a): Jak videt, tak jsi v lednu, unoru navstivil jizni Peru, podobne jako my az na prelomu unor, brezen. 

I kdyz bylo v horach stale obdobi destu, pres den to vyrazne cestovani neovlinilo.

Zajimalo by me, jakou mas zkusenost s peruanskou casti aerolinky Latam ? Trochu jsem se obaval kontroly zavazadel v ramech (ktere tam meli pripraveny), avsak se nikdy nekonala, takze skvely! (na letech LIM-AQP a JUL-LIM). 
Sky Airlines jsem jeste neletel, ale pusobi na me dost low-costove, takze byli na rozmery zavazadla nejak prisnejsi nebo ne?

Jeste by to chtelo nekdy proletet i Star Perú a JetSmart
Naopak se nam postestilo letet s vrtulovou Dasenkou (De Havilland Bombardier DHC-8 Dash 8) od aerolinky ATSA na trase MZA-LIM. Kvuli destum se pry obcas lety rusi, takze spokojenost, ze to zdarne vyslo.

Počasie bolo super. Síce mi prekazilo posledné dni v Nazca, kde boli povodne, ale všade inde bomba. Dokonca som vystihol aj Machu Picchu v top počasí, až na to, že sa zosunul svah na trať 😂 

Čo sa týka LATAMu, nepostrehol som nejaký rozdiel medzi ostatnými odnožami, ale teda je pravda, že som mal priplatenú veľkú príručnú batožinu. Sky mi prišiel celkom fajn, kontrolovali námatkovo veľké batožiny, ale nejak to nehrotili. Majú nové čisté neo a nemám absolútne čo povedať. A čo sa týka JetSmart, tým sa po minuloročnej skúsenosti vyhýbam, kedy ma nechali iba tak v Baires, bez nejakej náhrady a ochoty.

0