Dobrý den, už 3 dny se snažím koupit letenky přes air asia, ale vždycky po zadání karty a zprocesování platby mi to vyhodí hlášku, že se omlouvají, že mají nefukční servery a ať zkusím letenky znovu koupit. Stránky jim ale jdou. Zkusila jsem všechno - různé internetové prohlížeče, wifi, kab.internet, kupovat to přes net, přes mobilní aplikaci, platila jsem Visou nebo Mastercard, smazala cookies, změnila na jinu měnu, ale stále stejná hláška. V minulosti vše ok. Kupuju z ČR. Peníze na účtu mám i povolené platby přes net. Četla jsem něco o tom na zahraničních dikuzích a hodně lidí se s tím setkalo, ale nikde jsem se nedočetla, jak to vyřešit. Chatbot nepomůže a dopsat se někomu na podporu je nereálné. Nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji, Veronika .
Dobrý den, už 3 dny se snažím koupit letenky přes air asia, ale vždycky po zadání karty a zprocesování platby mi to vyhodí hlášku, že se omlouvají, že mají nefukční servery a ať zkusím letenky znovu koupit. Stránky jim ale jdou. Zkusila jsem všechno - různé internetové prohlížeče, wifi, kab.internet, kupovat to přes net, přes mobilní aplikaci, platila jsem Visou nebo Mastercard, smazala cookies, změnila na jinu měnu, ale stále stejná hláška. V minulosti vše ok. Kupuju z ČR. Peníze na účtu mám i povolené platby přes net. Četla jsem něco o tom na zahraničních dikuzích a hodně lidí se s tím setkalo, ale nikde jsem se nedočetla, jak to vyřešit. Chatbot nepomůže a dopsat se někomu na podporu je nereálné. Nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji, Veronika
Vždycky po mně chtějí service fee za platbu kartou, tak kupuju přes Booking/Gotogate, čímž poplatek odpadne a stejně mi pošlou rezervační kód, tak si to pak s ním přidám do appky a změním e-mail na svůj.