Rád bych se zeptal na letiště v Barbadosu. V dubnu se sám chystám na ostrov Tobago s odletem z Prahy přes Frankfurt. Nazpátek je 100minutové mezipřistání na Barbadosu. Měl bych několik otázek: 1) Musím z letadla vystoupit (při letu s KLM na Curacao bylo mezipřistání na Arubě a my jsme nevystoupili), 2) kolik dostanu palubních lístků při odletu z Tobaga, 3) musím vyzvednout všechna zavazadla a znovu jít na check-in, 4) kde najdu vstupní formulář na Barbados (má se vyplnit 72 hodin před příletem), 5) budu platit asi těch 12 USD při vstupu na Barbados. Díky Jiří   .

Barbados - mezipřistání na trase Tobago-Frankfurt

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Rád bych se zeptal na letiště v Barbadosu. V dubnu se sám chystám na ostrov Tobago s odletem z Prahy přes Frankfurt. Nazpátek je 100minutové mezipřistání na Barbadosu. Měl bych několik otázek: 1) Musím z letadla vystoupit (při letu s KLM na Curacao bylo mezipřistání na Arubě a my jsme nevystoupili), 2) kolik dostanu palubních lístků při odletu z Tobaga, 3) musím vyzvednout všechna zavazadla a znovu jít na check-in, 4) kde najdu vstupní formulář na Barbados (má se vyplnit 72 hodin před příletem), 5) budu platit asi těch 12 USD při vstupu na Barbados. Díky Jiří 

0

Nevystupuje se a vše je na jedné letence.

0 Citovat

Díky, moc jsi mi pomohl. Také jsem doufal, když je ukázáno, že Barbados má jen malou přízemní halu s jedním otevřeným terminálem.

Letěl jsem totiž před mnoha lety s CK OREA z Prahy do Egypta ještě s rodiči a měli jsme mezipřistání na Kypru, kde jsme vystoupili do tranzitního prostoru. Nevšiml jsem si ale, zda tehdy vystoupili všichni cestující.

Ve dvou se určitě lépe cestuje - už z důvodů třeba vzájemného pohlídání zavazadel na letištích. 

Zdravím

J.

0
2 reakce