Barbados - mezipřistání na trase Tobago-Frankfurt
Rád bych se zeptal na letiště v Barbadosu. V dubnu se sám chystám na ostrov Tobago s odletem z Prahy přes Frankfurt. Nazpátek je 100minutové mezipřistání na Barbadosu. Měl bych několik otázek: 1) Musím z letadla vystoupit (při letu s KLM na Curacao bylo mezipřistání na Arubě a my jsme nevystoupili), 2) kolik dostanu palubních lístků při odletu z Tobaga, 3) musím vyzvednout všechna zavazadla a znovu jít na check-in, 4) kde najdu vstupní formulář na Barbados (má se vyplnit 72 hodin před příletem), 5) budu platit asi těch 12 USD při vstupu na Barbados. Díky Jiří
Díky, moc jsi mi pomohl. Také jsem doufal, když je ukázáno, že Barbados má jen malou přízemní halu s jedním otevřeným terminálem.
Letěl jsem totiž před mnoha lety s CK OREA z Prahy do Egypta ještě s rodiči a měli jsme mezipřistání na Kypru, kde jsme vystoupili do tranzitního prostoru. Nevšiml jsem si ale, zda tehdy vystoupili všichni cestující.
Ve dvou se určitě lépe cestuje - už z důvodů třeba vzájemného pohlídání zavazadel na letištích.
Zdravím
J.