Ahoj, nevíte někdo, čím to je, že když jsem v Maroku, nejde mi přes internet potvrdit platba online? Když chci koupit letenku od Ryanair a kliknu na zaplacení, nespojí se to asi s mojí bankou ČSOB, aby mě ve Smart klíči vyzvala k potvrzení. Ubytování přes Airbnb to samé. Na Bookingu přitom tento problém nemám a normálně mě Smart klíč vyzve k potvrzení platby. Tento problém mám, ať jsem na internetu přes WiFi nebo přes marockou SIM (Inwi) a ať mám zapnutou marockou SIM nebo SIM od T-Mobile. I když se na Airbnb nebo Ryanair přihlásím z notebooku, a ne z mobilu, tak problém trvá. Napadlo mě, zda to není tím, že operátor není z EU, proč ale na Bookingu to nevadí?  .

Potvrzení platby v zahraničí

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahoj, nevíte někdo, čím to je, že když jsem v Maroku, nejde mi přes internet potvrdit platba online? Když chci koupit letenku od Ryanair a kliknu na zaplacení, nespojí se to asi s mojí bankou ČSOB, aby mě ve Smart klíči vyzvala k potvrzení. Ubytování přes Airbnb to samé. Na Bookingu přitom tento problém nemám a normálně mě Smart klíč vyzve k potvrzení platby. Tento problém mám, ať jsem na internetu přes WiFi nebo přes marockou SIM (Inwi) a ať mám zapnutou marockou SIM nebo SIM od T-Mobile. I když se na Airbnb nebo Ryanair přihlásím z notebooku, a ne z mobilu, tak problém trvá. Napadlo mě, zda to není tím, že operátor není z EU, proč ale na Bookingu to nevadí?

0

Zkus Českou vpnku. Banka může blokovat requesty z různých zemí. Žádost z bookingu může být ve výjimkách (evropský důvěryhodný prodejce)

Edit:opraveno venku za vpnku (blbý automaticky opravy)

0 Citovat

VPNku. 🙂

0
2 reakce