eSIM Airalo jsem už použila několikrát. Při běžném provozu mi 3 GB vydrží dva týdny. Ale naposledy mi to vycuclo data za míň jak jeden den s tím, že tabulka ukazovala 2,6 GB spotřebu díky Fotkám. Přitom jsem to používala úplně stejně, na stejném mobilu, stejnou frekvenci focení atd. Nevíte čím by to mohlo být? Díky.   .

AIRALO - používání v praxi

Založila ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

eSIM Airalo jsem už použila několikrát. Při běžném provozu mi 3 GB vydrží dva týdny. Ale naposledy mi to vycuclo data za míň jak jeden den s tím, že tabulka ukazovala 2,6 GB spotřebu díky Fotkám. Přitom jsem to používala úplně stejně, na stejném mobilu, stejnou frekvenci focení atd. Nevíte čím by to mohlo být? Díky. 

0

Nemáte třeba (omylem, po aktualizaci, která to vnutila bez Vašeho vědomí apod.) nastavené aut. zálohování/načítání fotek? Např. Google Disk nebo nějaké úložiště od Apple?

1 Citovat

Šárko, máte zapnuté iCloud fotky a když projiždíte galerii, tak se načítají z internetu. 

1 Citovat

Asi jo, ale minulé iOS mi to nedělaly, až ten poslední. Poradíte mi, prosím, kde a jak to vypnout, abych něco nepos... a nesmazala si to, co nechci? Díky.

0
3 reakce