Spolucestující zemřel
Zdravím. Mám velice smutný dotaz. V dubnu jsem měla letět s kamarádkou do Vegas, s British Airways. Již 2 týdny jsem se s ní nemohla nijak spojit, ani na mail, ani na telefon, ani na messenger. Dnes se mi ozval její manžel, že 14.12. zemřela na náhlý kolaps jater. Jsem z toho úplně vyřízená, byla mladá, pouze 45 let. Letenky jsem kupovala přes letuska.cz, bez pojištění, protože já mám dobré cestovní pojištění v rámci kreditky world elite u ČSOB a kamarádka si chtěla zařídit pojištění sama. Tak vůbec netuším jestli je nějaká šance, že by její manžel dostal aspoň nějakou částku zpět a co by proto měl udělat. Já osobně nevím, jestli se mi bude samotné chtít letět, ale to teď neřeším. Už jsem ve Vegas sama byla 2x, tak to není problém, spíš jde o to, že jsem se těšila, jak jí tam vše ukážu, ona nikdy v USA nebyla. Jsem z toho stále v šoku, ale ptám se, jestli někdo ví, co se v takovém případě dělá. V mém případě bych uplatnila pojištění na kartě, ale ona neměla žádné. Letenky jsem kupovala a platila já. Pokud někdo ví, moc prosím, do soukromé zprávy, přece jen to není úplně téma, které bych chtěla řešit tady na fóru, bojím se některých možná necitlivých příspěvků. Předem moc děkuji.
V prípade úmrtia cestujúceho zvyknú aerolinky vrátiť celú sumu letenky, treba im len dodať umrtny list pripadne iné potvrdenie, najlepšie ale priamo kontaktovať British... s tvojou letenkou neviem ako....
Kontaktovat prodejce. Bude potřebovat doložit úmrtní list, peníze vrátí zpět na účet, z kterého byla platba.
Také myslím, že u pojištění u ČSOB je možno vzít pod sebe další osobu, a je možné, že to ani nemusí být přímý rodinný příslušník, je potřeba se zeptat.
Myslim, ze CSOB vyzaduje, aby spolupojisteny byl rodinny prislusnik, takze na naklady za letenku zemrele kamaradky to nejspis pouzit nepujde.
Ale v pripade umrti za letenku zemreleho by mela penize vratit primo aerolinka. A pokud by tazatelka v dusledku toho mela letet sama, tak mam pocit, ze v podminkach CSOB je, ze by ji proplatili to storno cesty. Tedy je potreba zeptat se primo aerolinky ohledne vraceni penez za letenku pro zemrelou kamaradku a zeptat se v CSOB na moznost plneni z duvodu, ze spolucestujici zemrel a nechci cestovat sama.
Niektore letecke spolocnosti umoznuju zrusit celu rezervaciu, aj pre spolucestujucich. Treba sa ich popytat. Uprimnu sustrast.
ČSOB se vztahuje jen na přímou rodinu (partner, děti). Už babičky jsou mimo a museli jsme kupovat extra pojistku.
V tomto případě není nutné řešit letenky přes pojistku. Úmrtí řeší každá aerolinka vrácením peněz, ale je nutné to řešit vždy tam, kde se letenky kupují, tedy přes Letušku.
Před chvílí jsem telefonovala do Letušky. Řekli mi, že mám poslat mailem úmrtní list kamarádky, oni vyžádají u dopravce (BA) refundaci. Ovšem jen pro tu její letenku. Mou letenku nezruší, protože nejsme příbuzné. Já se budu rozmýšlet, jestli poletím sama. Pokud nebudu chtít, tak budu případné storno letenky řešit přes mé cestovní pojištění na kreditce MC Premium world elite u ČSOB. Zjistím, zda by šlo storno z důvodu úmrtí spolucestujícího, když bych přiložila úmrtní list. Mám příští týden schůzku s osobní bankéřkou ČSOB, tak se jí na to zeptám.
Leoš Literák napsal(a):ČSOB se vztahuje jen na přímou rodinu (partner, děti). Už babičky jsou mimo a museli jsme kupovat extra pojistku.
Ale to asi bude v pripade ked necestujete spolu? Moja poistka ma preplatenie nakladov v pripade umrtia blizkeho pribuzneho pred odletom - aby si mohol ist na pohreb atp, alebo v pripade umrtia spolucestujuceho - a teda ak mate cestovat spolu, tak tu cestu mozes zrusit aj ak nie ste pribuzni. Staci, ze mate spolocnu rezervaciu.
firefly+ napsal(a):
Pojištění ve variantě Základní se vztahuje pouze na případy, kdy k odstoupení pojištěného od předmětné smlouvy nebo k propadnutí
cestovní služby došlo v důsledku:
a) úmrtí pojištěného, jeho rodinného příslušníka nebo spolucestujícího,
Už i jen podle tohoto bude ČSOB plnit tvoje případné poplatky. Má to i Erste.
Strana 15
Zřejmě to nebylo jasné, tak jinak: Cestovní pojištění ČSOB premium family se vztahuje jen na cestující z jedné přímé rodiny, tedy manželé (apod) a jejich děti. Když jela s námi babička, pojištění se na ni nevztahovalo a musela mít vlastní cestovní pojištění. Extra neznám.
Leoš Literák: Ale mně to je jasné, že moje pojištění platí pouze pro mě a pro mé členy rodiny, se mnou cestující. To zde psali jiní, že jinde platí pojištění storna i pro spolucestujícího, nepříbuzného. Pojištění Premium Family se dělí na Classic a Extra. Extra je výhodnější. Jak jsem psala, to bych využila POUZE pro storno mé letenky, pokud se rozhodnu neletět. Od bankéřky v pondělí zjistím veškeré podrobnosti.
Leoš Literák napsal(a):Zřejmě to nebylo jasné, tak jinak: Cestovní pojištění ČSOB premium family se vztahuje jen na cestující z jedné přímé rodiny, tedy manželé (apod) a jejich děti. Když jela s námi babička, pojištění se na ni nevztahovalo a musela mít vlastní cestovní pojištění. Extra neznám.
Ano. Skoda bude hrazena pouze pojistene osobe. Za skodu, kterou mela pouze pojistena osoba. A to je v tomhle pripade firefly+ je.
Ale pojistnou udalosti muze byt i umrti spolucestujici osoby, kdyz pote nedava smysl pojistene osobe cestovat.
Pojistena osoba a pojistna udalost jsou 2 ruzne veci..
Dobré ráno. Tak jsem minulou středu uplatnila cestovní pojištění na mé kreditce ČSOB Mastercard World Elite a dnes mi přišlo vyjádření, že pojistná událost byla uzavřena a peníze mi posílají na můj účet. Odečetli akorát 10 % spoluúčast. Takže to bylo vyřešeno velice rychle. Ovšem pouze pro mou osobu, protože má spolucestující kamarádka, která zemřela, nebyla rodinný příslušník. Storno její letenky řeší Letuška, kde byly letenky koupeny, mají už všechny podklady, už se čeká jen na přeložení Úmrtního listu do angličtiny, pro BA, to zařizuje manžel kamarádky. Až na Letušku dodám ten překlad, tak oni to pošlou na BA a BA mají na to prý 12 týdnů. Takže jsem ráda za mé cestovní pojištění ke kartě. Ani jsem nečekala, že to bude vyřízeno tak rychle. Na Letušce také byli velmi vstřícní a veškerá potvrzení, která jsem potřebovala pro pojišťovnu mi dodali obratem. Tam to zbrzdila jen ta povinnost úředního překladu Úmrtního listu. Tak až mi ho manžel kamarádky dodá, hned ho pošlu na Letušku, aby i on mohl dostat peníze zpět. Každopádně všem, co jste se mi snažili poradit, moc děkuji.
Právě mi přistály peníze za letenku od ČSOB pojišťovny na účtě. Minulý týden ve středu podána žádost včetně všech potřebných dokumentů a dnes hotovo. Ani jsem nedoufala, že to bude tak rychle vyřízeno. Bohužel u druhé letenky to bude přes BA podstatně déle, ale snad také úspěšně.
Četl jsem to tu jen zběžně, tak už to možná padlo, ale některé aerolinky jsou v tomhle celkem vstřícné (když to není přes prostředníka) a v podobných situacích jsou ochotné těm, co nejsou přímo postiženi, ale dává dobrý smysl, že už nechtějí cestovat, možnost převést nerefundovatelnou letenku na kredit. Někdo to může preferovat a neplatit spoluúčast u pojištění, třeba.
Hekit: Bylo mi řečeno, že BA bez problémů vrátí peníze za letenku zemřelé kamarádky, ale mně ne, protože nejsme příbuzné. Proto jsem to udělala přes cestovní pojištění na kreditce. Tam by to zase neudělali mé zemřelé kamarádce, také z důvodu, že nejsme příbuzné. Přes BA to bude prý trvat nejméně 12 týdnů.
je to divné .. i u nejlevnejsich nerefundovatelných tarifů má BA v podmínkách ..
FARE COMPONENT IS NON-REFUNDABLE.
----------------------------------------------
WAIVED FOR DEATH OF A PASSENGER AND PASSENGERS
TRAVELLING COMPANIONS.
nemuzu si pomoct, ale ja to chapu tak, ze je mozne zrusit celou rezervaci bez trestu, pokud zemre kdokoli, kdo je na teto rezervaci.
... just sayin
Řečeno kým? Z mojí zkušenosti tyhle různý letušky a královny hrozně rády lžou.
Ale samozřejmě to tak může být, já s nima v tomhle žádnou zkušenost nemám.
Hekit: Z Letušky mi prvotně napsali, že BA určitě stornuje letenku zemřelé, ale tu mou může nebo nemusí stornovat, když nejsme příbuzné. Každopádně ale celá akce přes BA trvá cca 12 týdnů. Proto jsem to rovnou začala vyřizovat přes ČSOB pojišťovnu, trvalo to týden a jsem spokojená. Vzhledem k tomu, že odlet do LAS měl být 26.4., byla bych asi dosti nervózní, jestli to do té doby BA vyřídí nebo ne, takže pro mě bylo výhodnější vyřídit to přes ČSOB pojišťovnu.
Tohle je hodně individuální. U některých společností to jde, někde s problémy. Osobně si myslím, že bude záležet i na tom, jestli je to kupováno napřímo, nebo přes agenturu. Zkušenost s KLM. Nemoc, zrušeno bez problémů i pro spolucestujícího. A nebyl to rodinný příslušník.
Já z tý odpovědi nechápu, jestli to všechno říkala letuška (kde bych měl osobně silnou pochybnost o pravdivosti) nebo to bylo ověřeno i u BA. Každopádně je to jedno, já to psal spíš s ohledem na budoucí čtenáře než aktuální diskuzi ve které je vyřešeno.