Dobrý den. Nejde mi v aplikaci LK změnit číslo staré kreditní karty na nové číslo (nová kreditka po expiraci staré). Na lince ČSOB Premium mi sdělili, že to mám zkusit změnit ne v apce, ale na webovkách. To mi také nejde změnit. Po dotazu emailem na podporu LK mi sdělili, že kartu lze změnit pouze na jejich telefonní zákaznické lince.  Máte se změnou čísla kreditky u svého účtu zkušenost? Jaký je správný postup do zdárné změny? Je v pořádku diktovat číslo kreditky po telefonu? Jak se pak kreditka autorizuje, potřebují snad CVV....  .

LoungeKey - změna čísla kreditky

Založil ve fóru Slevové kupóny a vouchery

12 reakcí

Dobrý den. Nejde mi v aplikaci LK změnit číslo staré kreditní karty na nové číslo (nová kreditka po expiraci staré). Na lince ČSOB Premium mi sdělili, že to mám zkusit změnit ne v apce, ale na webovkách. To mi také nejde změnit. Po dotazu emailem na podporu LK mi sdělili, že kartu lze změnit pouze na jejich telefonní zákaznické lince. 

Máte se změnou čísla kreditky u svého účtu zkušenost? Jaký je správný postup do zdárné změny?

Je v pořádku diktovat číslo kreditky po telefonu? Jak se pak kreditka autorizuje, potřebují snad CVV....

screenshot-20250117-161406-chrome.jpg

0

Založit nový účet. Jako fakt.

Myslel jsem, že to je vlastnost, že se to nedá změnit. To prý ne, prý to běžně jde. Ale změnit mi to nešlo, takže jsem musel založit nový účet. 

0 Citovat

Ja jsem menila loni v aplikaci bez problemu. Erste ..

0 Citovat

Díky za připomenutí, že po zneužité kreditce a vydání nové bych ji měl přepárovat u LoungeKey - uděláno přímo v Appce lounge key (karta od ČSOB).

Jen se hloupě zeptám - aktivoval jste kreditku už v bankovnictví? (je tam čudlík "aktivovat").

0 Citovat

tmx napsal(a):

Myslel jsem, že to je vlastnost, že se to nedá změnit. To prý ne, prý to běžně jde. Ale změnit mi to nešlo, takže jsem musel založit nový účet. 

Při založení nového účtu mi to taky hodilo chybu "unknown error", a to až v nějakém třetím kroku při zadávání osobních údajů. Hlavně, že si ztrhli 1USD za autorizaci karty v kroku předtím. Takže na to kašlu.

Paní na zákaznické lince ČSOB Premium mi říkala, že si mám na recepci v salonku nechat "projet" kartu a že "to" tam uvidí, .... asi, že mám ještě volné vstupy. To jsem nějak nepochopil... to bych mohl teda vstupovat do salónků bez QR kódu z LK? 

0 Citovat

Lord Pitzbudka napsal(a):

Díky za připomenutí, že po zneužité kreditce a vydání nové bych ji měl přepárovat u LoungeKey - uděláno přímo v Appce lounge key (karta od ČSOB).

Jen se hloupě zeptám - aktivoval jste kreditku už v bankovnictví? (je tam čudlík "aktivovat").

už kreditku využívám půl roku v běžném životě.

0 Citovat

Určitě.

0 Citovat

CestovatelX napsal(a):

[citace="tmx"]

Při založení nového účtu mi to taky hodilo chybu "unknown error", a to až v nějakém třetím kroku při zadávání osobních údajů. Hlavně, že si ztrhli 1USD za autorizaci karty v kroku předtím. Takže na to kašlu.

Paní na zákaznické lince ČSOB Premium mi říkala, že si mám na recepci v salonku nechat "projet" kartu a že "to" tam uvidí, .... asi, že mám ještě volné vstupy. To jsem nějak nepochopil... to bych mohl teda vstupovat do salónků bez QR kódu z LK? 

[/citace]

ten 1 usd je jen blokace. nic vam neztrhli.

1 Citovat

J0x napsal(a):

Určitě.

To vaše "určitě" znamená, že mi stačí pro volný vstup kreditka a pokud tam ty volné vstupy budou, tak to uvidí na terminále? Nemusím tasit QR kód z LK? Díky

0 Citovat

No vzhledem k tomu, ze mame vice karet s LK, appku nepouzivam, tedy davam vyhradne fyzickou kartu😉. Jenom si to pisu do poznamek, abych vedela, kde kolik vstupu jsem cerpala (mame 2 deti, takze to jsou ruzne kombinace).

Obsluha neresi pocty LK vstupu, to resi az banka, zda to nauctuje nebo ne, dle volnasku.

2 Citovat

ano, je to presne tak - staci tasit kreditku a rict, ze to chcete z lounge key. 

v saloncich, kde krome lounge key je i placeny vstup, tak to, ze to chcete na lounge key rict opravdu tak, aby tomu obsluha rozumela a nedala vas jako platiciho.

0 Citovat

I přesto to někdy obsluha udělá a dokonce je schopná i strhnout loungekey vstup, který už nemáte, i když máte na kartu volný vstup i bez LK. Ideální je vždy vyžadovat od obsluhy potvrzení (což nevím, jestli vždy jde). Dokonce se může stát, že obsluha strhne víc LK, než má, a pak se to s bankou dost blbě reklamuje - řeknou, že jste to měli řešit hned na místě. To je taky trochu problém, protože někdy obsluha protahuje kartu víckrát, protože to prý na první pokus nešlo, a pak ujišťuje, že je vše v pořádku, i když může, ale nemusí být.

0 Citovat

A do toho ještě naprosto neschopná aplikace Lounge Key. Což je s podivem, protože lepší aplikace PriorityPass je vlastně od stejné firmy (přesněji řečeno obě služby provozuje stejná firma).

0
12 reakcí