Děkuji za každé sledování ❤️❤️  @michaela_cestuje https://www.instagram.com/michae..._source=qr  .

Instagram - michaela_cestuje

Založila ve fóru Co se nevešlo

14 reakcí

Děkuji za každé sledování ❤️❤️ 

@michaela_cestuje

https://www.instagram.com/michae..._source=qr

ad148d12-98ec-4198-8091-22bb904d51f7.jpeg

0

Tohle přesně tady chybělo.

21 Citovat

A nechceš raději ukazovat cecky a pindu na onlyfans?

18 Citovat

Ty voe. A já si myslel, že jsem ve svém životě viděl hodně. :-)

0 Citovat

Girl, já bych ti i fandil, ale udávat 300 Kč v soukromí za skvělý super tajný deal v KL... Hostel tam vyjde na kilo. 5hvězdičkový hotel tam začíná na 275 Kč za osobu a noc. A ty tvrdíš, že 300 Kč za noc je levnější než hostel. Porovnáváš KL s... nevím, Krakovem? Snad nee.

Ty 'hacky' zní dost... clickbaitovky. Sorry not sorry.

Tys vytvořila neexistující problém, abys měla řešení. Not cool.

Navíc to není něco extra.

https://www.booking.com/hotel/my...r_iw_title

5 Citovat

Level 1: I'm just an innocent IG attention who*e

Level 2: žebrání o sledování (vyždímeme každej halíř)

Level 3: posty plný referralů a product placementu (dojíme, co to jde, a tváříme se, že nám jde o blaho sledujících)

Tohle fórum asi není optimální cílovka...

1 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

A nechceš raději ukazovat cecky a pindu na onlyfans?

V tomto případě mi IG přijde jako maximum, co může obecenstvo bez úhony zvládnout.

4 Citovat

No ještě může prodávat použité kalhotky, prý je o ně docela zájem.

1 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

Level 1: I'm just an innocent IG attention who*e

Level 2: žebrání o sledování (vyždímeme každej halíř)

Level 3: posty plný referralů a product placementu (dojíme, co to jde, a tváříme se, že nám jde o blaho sledujících)

Tohle fórum asi není optimální cílovka...

No upřímně - fascinující, za co všechno je možné dojit kavky - followery na cestovatelských IG profilech :D  Ale je to asi makačka, pořád natáčet k***ny a tvářit se jako znalec vesmíru a objevitel Ameriky současně :D 

4 Citovat

@hankaa je toho plny IG, ale je spousta koupaku, co to hltaji plnymi dousky….jak zacala Kačka s dnes 100tis.+ followery?? A kdyz to proctete dnes, je to stale stejne plne “koupaku”. 
To, ze tam pisou nekdy uplny ho.na, je dalsi vec. Nejvic mi vadi, ze diky takovým Kacenam, zprisnuje pak banka podminky uctum, neb se ji tam vali davy.🤦‍♀️ 

9 Citovat

Nemyslím si, že je to až taková makačka. Někoho třeba natáčení baví, kokotiny z něj padají přirozeně a a tomu, že je znalec vesmíru a objevitel Ameriky i sám věří. 😂

9 Citovat

Hi Michaelo, tak sem s tím, ubytko pro 2 osoby Caye Culker ( Belize) určitě umíš za pětikilčo pokoj pro 2 se snídaní na noc ( 500 Kč naše tvrdá měna) minimálně 4 hvězda, 11.2-15.2. Hin sa ukáž. No nuceně přesídlení už ví co s tebou. Jo byla jiná jízda, než jsme se sem dostali. Jo kam se na tebe hrabe storka jak dostat živého kapra z Prahy do Livigna - let PRG- BGI a pak autem :-). Vánoce jsou Vánoce a co by člověk neudělal pro rozzářená očička děťátka.

0 Citovat

4 roky cestuje a chce dávat zrovna tady rady ?

Ještě že nemám ten Instagram ..

2 Citovat

Když je to (CL) teď mezinárodní, tak by se mohla uchytit... :-)

0 Citovat

lma napsal(a):

4 roky cestuje a chce dávat zrovna tady rady ?

Ještě že nemám ten Instagram ..

moc toho ale neprocestovala :-), instragram :-) také nemám :-)

1
14 reakcí