Skyexpress letenky 1+1
Skyexpress nabízí do dneška akci 1+1.
S letenkou 1+1 zdarma do 22 mezinárodních destinací ve SKY enjoy tarifu s příručním zavazadlem, osobním zavazadlem, odbaveným zavazadlem o hmotnosti 23 kg a přednostní manipulací se zavazadly.
Rezervace do 25. 1. 2025 do 23:59 a cestujte od 3. 2. 2025 do 10. 4. 2025.
Použijte kód: ONEPLUSONE
Tato společnost má velmi podobnou politiku jako oblíbený Wizz Air – samotná cena letenky tvoří zhruba 50 % celkové částky, zbytek jsou poplatky a další nesmysly. Akce 1+1 se navíc vztahuje pouze na základní cenu letenky, takže reálná sleva je minimální. I přesto by se sleva kolem 25 % hodila, zvlášť pokud někdo plánuje dovolenou v Řecku. Jenže termíny, které nabízejí, končí v dubnu, což je mimo hlavní sezónu. Akce tedy na první pohled vypadá lákavě, ale ve skutečnosti je dost vypočítavá. Škoda
Řecko není jen pláž. Na městskou turistiku ideální. Přelom duben/květen vloni na mě už bylo třeba docela teplo.
S těmi procenty to je normální u podobných společností. Samozřejmě, pokud prodává letenky za desítky euro, tak poplatky jsou procentuálně vyšší.
Na ceny letenek jsem nekoukal, ale proč takovou akci nevyužít, když chci někam.
Navíc je to rovnou s odbaveným zavazadlem.
Teď jsem na slevu koukl náhodně. Sleva mám cca 40 %. Not bad. Není to na baťůžkařský low-cost, ale tímto způsobem většina necestuje.