Nemá někdo aktuální informaci, jestli je možné v Kathmandu získat permit pro ACT v sobotu? Mám rozporuplné informace - podle Google a podle nepalguidetreks.com má příslušný úřad (Nepal Tourism Board) v Kathmandu v sobotu zavřeno, ale z hotelu v Kathmandu mi tvrdí, že je tam i v sobotu otevřeno, přičemž podle jednoho do 12:00 a podle druhého do 13:00. My máme přílet v sobotu ráno v 8:30, takže pokud by bylo otevřeno, tak je to v cajku a ještě můžeme nějakým poledním busem odjet do Besisaharu, ale pokud by bylo zavřeno, tak je to ztráta jednoho dne + nutnost hotelu + stejně odjezd okolo poledne, ale až v neděli. Anebo není možné ten permit získat až na checkpointu v Besisaharu nebo v Manangu? To asi ne, že? Díky. .
Nemá někdo aktuální informaci, jestli je možné v Kathmandu získat permit pro ACT v sobotu? Mám rozporuplné informace - podle Google a podle nepalguidetreks.com má příslušný úřad (Nepal Tourism Board) v Kathmandu v sobotu zavřeno, ale z hotelu v Kathmandu mi tvrdí, že je tam i v sobotu otevřeno, přičemž podle jednoho do 12:00 a podle druhého do 13:00. My máme přílet v sobotu ráno v 8:30, takže pokud by bylo otevřeno, tak je to v cajku a ještě můžeme nějakým poledním busem odjet do Besisaharu, ale pokud by bylo zavřeno, tak je to ztráta jednoho dne + nutnost hotelu + stejně odjezd okolo poledne, ale až v neděli.
Anebo není možné ten permit získat až na checkpointu v Besisaharu nebo v Manangu? To asi ne, že?