Hello, Please be aware the TripCase app will be sunsetting. Starting on April 1, 2025 you will no longer be able to access and use the app. Sabre will delete all TripCase-related trip and traveler data as part of the decommissioning process. You are free to choose an alternate itinerary management app. Thank you for using TripCase. Sincerely, Sabre   Je nějaká funkční alternativa?  .

Tripcase končí

Založila ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

Hello,

Please be aware the TripCase app will be sunsetting. Starting on April 1, 2025 you will no longer be able to access and use the app. Sabre will delete all TripCase-related trip and traveler data as part of the decommissioning process. You are free to choose an alternate itinerary management app.

Thank you for using TripCase.

Sincerely,

Sabre

Je nějaká funkční alternativa?

0

Ano, tuzka a papír. K dostani ve vsech papirnictvich.

0 Citovat

A notifikace posílají klasickou poštou, nebo telegramy?

3 Citovat

Tripit

1 Citovat

kouknu nato, dík

0 Citovat

k čemu je to dobrý? Cpát další firmě všechny moje osobní data, travelling patterns...není to dost přehledný třeba v gmailu? Aktivní/budoucí tripy v Inboxu, ostatní Archive, upozornění a reklamy s nimi spojené Bin. Při přehlcení Inboxu jde udělat speciální složka. Funguje to spolehlivě a na všechny dopravce.

0 Citovat

Ne každý chce mít gmail. Krom toho vkládá události do kalendáře docela pitomým způsobem.

0 Citovat

Tripit je fajn ... dá se docela dobře inttegrovat s kalendářem v mobilu, v googlu, takže člověk vidí, kdy kde bude už v přehledu. Jde do toho rvát spoustu dat (nejen lety, ale i hotely, železnici, lodě, všechno - jen přeposláním confirmation emailu třeba z bookingu, od aerolinky). 

Pokud se omezíme na letecký společnosti, a informace o gejtech / zpožděních apod. tak to často zobrazuje data dřív, než letiště / aerolinka (třeba speciálně v Praze, který info o gejtu zobrazuje s obtížema hodinu před odletem). ale tahle část jde nahradit třeba právě přes Flighty.

A že nějaká další firma dostane informace o mým cestování? A? Tripit mám placený, a za celou dobu co ho mám od nich nepřišla nějaká reklama apod. A že věděj, že lítám tam a tam, a spím tam a tam , je mi šumák. Pro mě je důležitější to, že mám všechno na jednom místě.

1
7 reakcí