Ahoj, před lety jsme létávali do Dubaje každý rok a znala jsem ho jako místo, kde se pěšky nedá dojít nikam. Auto bych si nepůjčila ani ve snu, protože doprava šílená. Na rožhavených plážích se nebylo kam schovat. Nyní mám klientku z Dubaje a jak pro ní zpracovávám témata, tak vidím, že se situace za posledních pár let rapidně změnila. Jsme zvyklí si na dovolené půjčit auto, projet lokalitu křížem krážem, nakupovat si v marketech ( to tam dříve nešlo, byly tam jen maličké obchody a větší mimo město ) atd. Zajímá mě, zda někdo touto formou nyní do Dubaje jezdí. Jak tam zvládáte dopravu a zda je normálně možné u pláží zaparkovat, zajet si do většího marketu na nákup, pohybovat se pěšky atd. Dle mých informací se tyto věci měly změnit o 1000% za poslední roky, ale reálně jsem tam nebyla. Budu moc ráda za vaše zkušennosti. Děkuji .
před lety jsme létávali do Dubaje každý rok a znala jsem ho jako místo, kde se pěšky nedá dojít nikam. Auto bych si nepůjčila ani ve snu, protože doprava šílená. Na rožhavených plážích se nebylo kam schovat.
Nyní mám klientku z Dubaje a jak pro ní zpracovávám témata, tak vidím, že se situace za posledních pár let rapidně změnila. Jsme zvyklí si na dovolené půjčit auto, projet lokalitu křížem krážem, nakupovat si v marketech ( to tam dříve nešlo, byly tam jen maličké obchody a větší mimo město ) atd.
Zajímá mě, zda někdo touto formou nyní do Dubaje jezdí. Jak tam zvládáte dopravu a zda je normálně možné u pláží zaparkovat, zajet si do většího marketu na nákup, pohybovat se pěšky atd. Dle mých informací se tyto věci měly změnit o 1000% za poslední roky, ale reálně jsem tam nebyla.