Dobrý den/Ahoj, neřešil, prosím, někdo z vás zvláštní povolení GBAO v Tádžikystánu? Na stránkách Ministerstva zahraničních věcí je uvedeno, že ho lze zařídit pouze v Dušanbe na Mininsterstvu vnitra - Odboru víz a registrace. Psala jsem tam dotaz, zda je možné povolení koupit on-line, ale nikdo se mi neozval. My jsme našli ještě stránku www.evisa.tj/index.evisa.html , kde by se mělo dát povolení koupit on-line. Nemáte někdo, prosím, zkušenost s koupí povolení on-line? Je to možné? Není to podvod?   Děkuji mnohokrát za informace a přeji vám krásný den. S pozdravem  Barbora Vlnařová  .

Zvláštní povolení GBAO - Tádžikystán

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Dobrý den/Ahoj,

neřešil, prosím, někdo z vás zvláštní povolení GBAO v Tádžikystánu? Na stránkách Ministerstva zahraničních věcí je uvedeno, že ho lze zařídit pouze v Dušanbe na Mininsterstvu vnitra - Odboru víz a registrace. Psala jsem tam dotaz, zda je možné povolení koupit on-line, ale nikdo se mi neozval.

My jsme našli ještě stránku www.evisa.tj/index.evisa.html , kde by se mělo dát povolení koupit on-line. Nemáte někdo, prosím, zkušenost s koupí povolení on-line? Je to možné? Není to podvod?

Děkuji mnohokrát za informace a přeji vám krásný den.

S pozdravem 

Barbora Vlnařová

0

Báro, jestli ses jich ptala na "TádžikYstán", možná pořád nemůžou popadnout dech...

2 Citovat

"My jsme našli ještě stránku http://www.evisa.tj/index.evisa.html

Tak v prvom rade vam k takemu uzasnemu vykonu gratulujem, a v druhom - paneboze, ved to je oficialny web MZV Tadzikistanu na eviza, aky by to mal byt podvod? 

Idem si dat radsej Diazepam

1 Citovat

Musím se tazatelky tak trošku zastat. Na světě existuje dost oficiálních webů státních orgánů různých zemí, které svým vzhledem a funkčností vypadají jako podvod. 🤣

6 Citovat

co samozrejme nie je tento pripad, ze

2 Citovat

Teoreticky můžeš zažádat o evisa (a přitom o GBAO) permit, zaplatit 50 USD a mít vystaráno. Mj. tím ztratíš povinnost se hlásit na OVIR při pobytu > 10 pracovních dní.

Prakticky jsem to loni zkoušel, utratil 50 USD a visa rejected. Tj. bych do toho být tebou nešel. V Dushanbe si snadno zařídíš jak GBAO, tak OVIR. Bez GBAO tě nepustí do Pamíru, bez OVIRu (při pobytu nad 10 dní) po tobě můžou chtít úplatky při opuštění ze země.

Nebo si sežeň fixera, kterému dáš kopii pasu, on to za tebe oběhá a potkáte se na hotelu, kde ti oba dokumenty dá. Cena je furt lepší než za víza.

0
5 reakcí