ahoj, rád bych zde posbíral nějáké tipy na Jižní Koreu. Jsem jeden z těch co si koupil super levnou letenku do Soulu, ale teď pátrám co zajímavého zde budeme dělat .
Kolegove ted jsem nahodou zjistil, ze u letu ze Soulu do Rima v nedeli 14.6. zmenili cas odletu z puvodnich 14.05 na 13.30, ale nikde nic, zadna zprava ani upozorneni.
Letíme ve stejný den a mi o tom teda ze SA informace přišla 18.5. a chtěli po mě potvrdit, že beru na vědomí. Na viewtrip se pár dní předtím změnil status z Confirmed (HK) na Confirmed (TK), po potvrzení se to změnilo zpět na Confirmed (HK). Asi jsem to kupoval přes správný portál (cestujlevne)
My jsme měli na zítřek objednanou tour s USO (Koridoor) a přišlo mi tohle: Unfortunately, DMZ/JSA tour on 13th of June is cancelled by UNCMAC. Due to the recent outbreak of MERS, all sites have to be shut down. Tours are cancelled until further noticed.
Ahoj, prave jsme se vratili ze Soulu a daruji dve Tmoney card na cestovani po Soulu, kredit tam je minimalni. Pripadne predam zkusenosti. Aktualne jsem v Brne a zitra vecer se vracime do Prahy.