Směnárna
Když jsem v Praze, tak měním na Senovážném náměstí. Vychází mi to nejlépe, ale možná se pletu.
Ahoj, zbylo mi 800 INR, pokud by se někomu šiklo za rozumný kurz, dejte vědět přes soukr. zprávu, předání Praha.
Zdravim. Zbylo mi 9500 INR, kterych bych se rad zbavil. Dejte vedet kdo by mel zajem. Diky
Ahoj, mám k dispozici 42 000NPR (Nepálská rupie) tzn. cca 8 000CZK. Pokud by někdo potřeboval před cestou, určitě se domluvíme. Díky Václav
Ahoj, nabízím směnu min. 200000 TZS (tanzanský šilink), které mi zbyly z cest. Pokud máte zájem, šilinky jsou k dispozici a můžeme se domluvit. Kristýna
Nabízím 660,- SRD (surinamských dolarů) celkem za 300,- CZK.
Pokud by byl zájem, volejte 608113411. Petr Laube
Ahoj, z dovolené mi zbylo 159 000 TZS tanzanský šilink (Zanzibar, Tanzanie) . Pokud by měl někdo zájem, prodám se slevou za CZK, EUR, USD.
mám doma 100 000 tanzánských šilinků, prodám za 800,- předání Praha 2, 3, tel. 776405751, prosím pište SMS
Ahojte, prodám 159 000 TZS tanzanský šilink (Zanzibar, Tanzanie) za CZK či EUR v Praze. Přenechám za 1300 Kč/55 €.
ahoj, pokud potřebuješ ždímat peníze na referralech od ochcávačů, doporučuji žebrat na jiném místě. Většina lidí tady má aspoň dvouciferné IQ, a tyhle trapné pokusy prokoukne.
Na poslání peněz ze zahraničí se nám osvědčil cizoměnový účet Creditas. Skvělý zejména pro velké částky. Poplatek je max. 1000 Kč, jinak myslím 1%.
Došlou cizí měnu smění Exchange.cz za devizové kurzy. Umí i prodávat.
Směna eura - středový kurz 25,15, obdrženo 25,1. Spořitelna nějakých 23,80, nejvýhodnější banky kolem 24,80.
Jinak jestli někdo chce 15 € v Bitcoinu (po všech směnách o něco méně), ať se mi ozve do zprávy. Pošlu mu referral. Platí ještě dnes a asi i zítra.