ESTA vydána pouze na 60 dní, co dělat?
Ahoj,
v březnu jsme požádali s přítelem o Esta, byla schválena, ale až teď před odletem jsme zjistili, protože přišel mail s varováním o konci platnosti, že přítel ji dostal jen na 60 dní. Časově nám to vyjde, končí mu 15.5. a my se vracíme 11.5., ale nemohou kvůli tomu náhodou dělat nějaké problémy? Vůbec nechápu proč, já ji dostala normálně na dva roky. Moc díky za Vaše odpovědi.
Už jsme na to přišli, zadali jsme špatnou platnost pasu- 2015 místo 2018. Letíme ve středu ráno. Co teď? Novou Estu nebo to nechat být?
Jen pro informaci, zaplatili jsme novou Estu, jinak by tam byla chyba, a to by taky nemuselo projít, myslím...
Pre dalsich, ktorych by to zaujimalo: ESTU staci mat platnu v den prichodu do USA. Nevadi, ze jej platnost vyprsi tesne po skonceni pobytu, ba ani pocas pobytu (zdroj: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/WebHelp/h ... s.htm#ata7).
Ahoj, otazka je jednoducha. Dostanu ESTU i kdyz budu nezamestnany a nebudu napriklad student? K tomu je navazujici otazka, kdyz ESTU dostanu, muze mne precejenom imagracni urednik na miste otocit a poslat zpet?
V cervnu jedu do NYC a je mozne, ze v tu dobu uz nebudu pod smlouvou v zamestnani a nestihnu si do odjezdu nejake nove misto najit..v USA fakt zustavat nehodlam,ani teoreticky
Doted jsem jezdil do zemi, kde neni zadna vizova povinnost nebo neco podobneho..dik za reakce
Teď už hodinu vyplňuji ESTU a neprochází mi bydliště.... Pořád hlásí chybu i když vyplňuji dle staré ESTY... Nevíte v čem je problém? Já už jsem na prášky... :-)
Musíš stránku po chybě znovu odeslat, přičemž na třetí pokus tu vyskočí monosr chybu ignorovat :).