oman air - problém se zobrazením rezervace
Zdravím, před 2 měsíci jsem koupil přes web omanair letenku MUC-MCT-CMB a zpět přes promo kód zde uveřejněný na termín 22. - 31.12 a dnes jsem namátkově kontroloval, zda je rezervace ok a jak na webu omanair, tak i na viewtrip se to tváří jako neexistující rezervace. Ihned po koupi vše proběhlo v pořádku - etix v mailu, ztržené peníze a i existující rezervace na viewtrip a omanair. Žádný mail o případném zrušení nepřišel a peníze nevráceny. Má někdo prosím podobný problém??
Rezervace jsou na tripcase. Jejich stránky se zda, ze mají údržbu a jinde to nenajdes. Na tripcase přehledné.
Aktuálně mám stejný problém jako kolega zhruba před rokem... taky mi to nefunguje. Funguje někomu aktuálně přihlášení do rezervačního systému Oman Air?
nie je na tom tripcase iny rezervacny kod? castokrat to byva tak, ze su dva - jeden co funguje na checkmytrip/viewtrip/tripcase a druhy, ktory uz ide na stranke aeroliniek
Myslím, že v tom není problém, protože předtím mi rezervační systém Oman air normálně fungoval. Nyní to při zadání stejného kódu nefunguje. Ale na tripcase se ta rezervace zobrazuje. Pravděpodobně jde jenom o nějakou chybu na webu Oman Air, i když nelze vyloučit ani to, že mi rezervaci zrušili a ještě ty informace nedošly ke zprostředkovatelům prodeje.