Dominikánská republika, lety na Jamajku a Porto Rico
Ahoj, prosím vás, letím do DM, Santo Domingo a chtěla bych vycestovat na Jamajku a Porto Rico, kouala jsem na letenky ze Santo Dominga na Jamajku, přišly mi poměrně drahé. Máte někdo tip, popř i lodí do Porto Rico? Děkuji
Ahoj, sháním letenky (popř.i klidně celý zájezd) do Dominikánské republiky (popř.i Kubu), podmínka je odlet příští týden cca od úterý. na týden, max.10 dní..nejlépe samozřejmě Praha, ale většinou jsme létali i z Německa. Cena samozřejmě co nejnižší.. Dívala jsem se na stránky typu tuifly.de, 5vonflug, kayak.de..ale žádná akce, teď mi přijdou letenky dost drahé. Neměli byste nějaký tip? Moc děkuji
Dobry den, Michaelo,
ve Vasem vyctu ten web nevidim, ale pridam ho sem. Pokud znate, tak se omlouvam ;)
lturfly.com
najdete tam prave last minute letenky, pristi pondeli z Kolina za 426€ do Varadera, nekdy byvaji i za 300. Vcetne prirucaku a 20-23kg zavazadla.
Treba to pomuze.
Děkuji za odpověď, i na tuto stránku jsem se dívala, bohužel žádnou "pecku" jsem nenašla. Ještě máme možnost jet koncem července, myslíte že ceny budou lepší? Díky moc